Vlăduța Lupău, probleme în sarcină din cauza unui medic. Vedeta a spus tot: „Am luat-o razna”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în sarcină din cauza unui medic. 

Vlăduța Lupău este gravidă în cinci luni și urmează să aducă pe lume un băiețel. Artista are mare grijă să se protejeze, mai ales că în trecut a pierdut două sarcini. Vedeta le-a spus fanilor, pe rețelele de socializare, că a fost la medic și este foarte fericită că și-a văzut bebelușul. 

”Sunt fericită! Bebe e bine și frumos… Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor, mi-a explicat mură-n gură totul. Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe, mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău, probleme în sarcină din cauza unui medic

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor că a avut parte de multe experiențe neplăcute până să găsească un medic bun care să îi monitorizeze sarcina. Artista a ținut să traga și un semnal de alarmă pentru viitoarele mămici. 

„Eu mai am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața, am luat-o și eu la răzna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare. Ajung acolo, medicul nu avea halat, nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam eu, mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce pentru o femeie de rând mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine, mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că dacă dai peste unu de ală, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a mai povestit cântăreața pe rețelele sociale.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini, înainte de a rămâne însărcinată cu băiețel

Deși este în culmea fericirii, artista a trecut prin momente cumplite în trecut. Mai exact, vedeta a pierdut două sarcini. 

“Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma a acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie”, a spus artista în podcast-ul lui Mihai Morar.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel