"Vladimir Putin va fi operat de CANCER". Ce ar fi descoperit jurnaliștii despre BOLILE lui: Medicamentele i-au provocat efecte secundare

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Ce spune o sursă de la Kremlin despre operația de cancer și ce au descoperit jurnaliștii.

Vladimir Putin ar putea fi nevoit să renunțe pentru câteva zile la controlul războiului din Ucraina, deoarece urmează să fie operat de cancer, a afirmat un "apropiat de la Kremlin" pentru popularul canal Telegram General SVR, citat de Daily Mail, care a completat că președintele rus îl va numi pe Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate și fost șef al FSB, pentru a prelua controlul invaziei în timp ce el se află "sub cuțit".

Nikolai Patrușev, în vârstă de 70 de ani, este considerat un arhitect cheie al strategiei de război de până acum, dar și omul care l-a convins pe Vladimir Putin că Kievul este inundat de neonaziști.

General SVR a raportat că Putin are cancer abdominal și Parkinson încă de acum 18 luni, iar acum se spune că Vladimir Putin ar fi amânat intervenția chirurgicală.

Aceste declarații vin în contextul speculațiilor potrivit cărora Vladimir Putin va lansa un război total în Ucraina și va ordona mobilizarea în masă a bărbaților de vârstă militară, un risc politic considerabil.

Potrivit SVR, operațiunea fusese programată pentru a doua jumătate a lunii aprilie, dar a fost amânată.

"Lui Putin i s-a recomandat să se supună unei intervenții chirurgicale, a cărei dată este în curs de discuție și de acord. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată. Președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer, iar ultimele probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală. El suferă, de asemenea, de boala Parkinson și de tulburare schizoafectivă, care comportă simptome de schizofrenie, inclusiv halucinații și manie", a precizat postul.

În ultima vreme, odată cu declanșarea războiului din Ucraina au tot apărut speculații și declarații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin, însă acestea au fost negate cu vehemență de echipa sa de la Kremlin. 

"Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită. Medicamentele i-au provocat efecte secundare lui Putin "

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel