Vladimir Putin, DIAGNOSTIC. Psihiatrul Gabriel Diaconu, dezvăluire: Întrebarea pe care nu și-a pus-o NIMENI despre el

Data publicării:
Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Psihiatrul român Gabriel Diaconu a făcut profilul lui Vladimir Putin în ceea ce privește comportamentul său.

Analiștii, specialiștii și ofițerii de informații militare care lucrează acum la Pentagon l-au tot studiat pe Vladimir Putin pentru a-și da seama de unde vine comportamentul său agresiv sau... care este motivul pentru care are fața umflată.

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic și delirant", în timp ce alții au declarat că președintele rus ar fi grav bolnav și ar avea o boală în fază terminală. Mai precis, sursa care a aruncat această informație în spațiul public spune că Vladimir Putin ar avea cancer intestinal în fază terminală.

Conform Daily Mail, chiar dacă declarațiile au fost făcute sub protecția anonimatului, acestea ar veni din partea unui ofițer de informații care lucrează acum pentru Pentagon și care a spus că Vladimir Putin este "pe ultima sută de metri".

Fața umflată a lui Putin ar fi semnul că face chimioterapie sau ia steroizi, în timp ce expresia sa solemnă ar fi din cauza faptului că are dureri constante.

Mai mult, acesta spune că motivul pentru care e atât de agresiv în atacul cu Ucraina, dar și cu amenințările la adresa NATO este pentru că "știe că este pe moarte și vrea să lase o moștenire". Citește continuarea pe Dc Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel