Vladimir Drăghia, părere sinceră despre facturile colosale la utilități: "Dacă nu o să am bani..."

Data publicării:
Vladimir Drăghia, foto Instagram
Descriere foto: Vladimir Drăghia, foto Instagram

Vladimir Drăghia a dezvăluit ce ar fac dacă nu ar avea să plătească facturile uriașe la utilități. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vladimir Drăghia este o persoană extrem de sinceră. Recent, actorul a vorbit deschis despre problema cu care se confruntă românii în ultima perioadă, și anume, facturile uriașe la ultilități. 

Vladimir Drăgia a dezvăluit ce ar face dacă nu ar mai avea bani să plătească factura la utilități. 

Vladimir Drăghia, părere sinceră despre facturile colosale la utilități

„Eu sunt cu prezentul și așa am fost mereu. Cred că de asta sunt și așa degajat. Așa eviți o grămadă de lucruri. Adică nu mă interesează dacă se scumpesc gazele, că dacă nu o să am bani nu o să le plătesc și dacă o să am bani o să le plătesc. Adică îngrijorarea nu te ajută la nimic', a spus Vladimir Drăghia, potrivit Ego.ro

Vladimir Drăghia va face parte dintr-un nou serial

Actorul a mărturisit că va reveni pe micile ecrane, întrun nou serial. Acesta va avea rolul unui polițist.

„Da, sunt polițist. Nu am prieteni polițiști, am stomatologi mulți, dar nu am avut ce să-i întreb pe ăia. Sunt polițist în serial, dar sunt polițist din ăsta mai relaxați așa, facem filaj, nu avem limbaj „de lemn', nu vorbim mult din manual, e mai mult pe „băiețeală', așa. Nu că am vrut un rol pozitiv pentru că nu prea îți alegi rolurile. Dar, oricum, nu cred că suntem „băieți buni' și „băieți răi' pentru că, din câte știu, se cam schimbă lucruri la un moment dat cu unii dintre noi, trec dintr-o tabără în alta. Tocmai, cred că suntem toți cam pe acolo, doar că ne-am ales tabăra, partea să zicem așa. Inclusiv partea legii mai face fărădelegi nu doar în filmul ăsta, ci în general, și cumva scenariul reflectă realitatea. Așa mi se pare', a povestit Vladimiri Drăghia pentru sursa menționată anterior.

Vladimir Drăghia, nostalgic după vremurile de „golăneană”

Actorul spune că nu ar mai fi sexy și că nici soția sa nu se mai uită la el. El spune că au apus vremurile în care era căutat de diverse domnișoare și își amintește cu nostalgie de perioada în care era „băiat rău.

„Nu mai sunt de mult, nu mai sunt de mult nici văzut, nici sexy. Nici măcar nu mai primesc mesaje pe social media. Gata, e închis capitolul! Poate nevastă-mea, dar nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy. Îți dai seama, de 7 ani în aceeași casă, al doilea copil. Ideea e să nu o deranjez prea tare, mă mulțumesc cu atât! Mai țin minte, dar nu chiar tot, că a fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități.

(N.r „Un băiat rău se cumințește') Dacă dă de cineva care îl cumințește, sau le face cam toate tâmpeniile posibile, astfel încât să nu prea mai rămână de făcut și se satură. Îmi pare bine că am trecut prin perioada aia, pentru că acum nu prea mai am prea multe semne de întrebare!', a declarat Vladimir Drăghia, potrivit cancan.ro.


Vladimir Drăghia se teme de criza vârstei a doua


Mai mult, actorul spune că se teme de apropierea de 40 de ani și de fricile care îl vor cuprinde atunci, însă speră că le va face față cu brio. 

„Am avut golăneală maximă, cred că vreo doi-trei ani, pe la vreo 27, 28. Alice a venit la timp, chiar în vârf, de acolo nu știu unde mă puteam duce, clar doar în jos. A venit, m-a cumințit și bine a făcut. Bine, acum tot aștept criza vârstei a doua, că cică pe la 37-40 de ani vine.


Sper (n.r „să se manifeste') doar printr-o decapotabilă roșie, adică să schimb doar culoarea mașinii și chelie. Lucrez mult la asta. Începusem să chelesc acum vreo doi ani și eram pe ideea că dacă chelesc nu e chiar așa de grav, că bărbatul mai e și chel, nu e nicio problemă. Până am început să chelesc. Și am văzut că nu e chiar atât de plăcut. Am făcut niște analize de sânge, mi-a dat doctorul să iau un tratament și a funcționat!', a mai adăugat noul actor din „Clanul'.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel