Vladimir Drăghia, nostalgic după vremurile de „golăneană”: „A fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități”

Data actualizării: | Data publicării:

Vladimir Drăghia a mărturisit că a fost un „băiat rău” și că s-a cumințit în momentul în care a cunoscut-o pe Alice Cavaleru. 

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează un cuplu, de peste 7 ani. Cei doi au împreună o fiică, iar soția actorului este însărcinată cu al doilea copil. 


Într-o notă amuzantă, actorul spune că nu ar mai fi sexy și că nici soția sa nu se mai uită la el. El spune că au apus vremurile în care era căutat de diverse domnișoare și își amintește cu nostalgie de perioada în care era „băiat rău.

„Nu mai sunt de mult, nu mai sunt de mult nici văzut, nici sexy. Nici măcar nu mai primesc mesaje pe social media. Gata, e închis capitolul! Poate nevastă-mea, dar nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy. Îți dai seama, de 7 ani în aceeași casă, al doilea copil. Ideea e să nu o deranjez prea tare, mă mulțumesc cu atât! Mai țin minte, dar nu chiar tot, că a fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități.

(N.r „Un băiat rău se cumințește') Dacă dă de cineva care îl cumințește, sau le face cam toate tâmpeniile posibile, astfel încât să nu prea mai rămână de făcut și se satură. Îmi pare bine că am trecut prin perioada aia, pentru că acum nu prea mai am prea multe semne de întrebare!', a declarat Vladimir Drăghia, potrivit cancan.ro.


Vladimir Drăghia se teme de criza vârstei a doua


Mai mult, actorul spune că se teme de apropierea de 40 de ani și de fricile care îl vor cuprinde atunci, însă spperă că le va face față cu brio. 

„Am avut golăneală maximă, cred că vreo doi-trei ani, pe la vreo 27, 28. Alice a venit la timp, chiar în vârf, de acolo nu știu unde mă puteam duce, clar doar în jos. A venit, m-a cumințit și bine a făcut. Bine, acum tot aștept criza vârstei a doua, că cică pe la 37-40 de ani vine.


Sper (n.r „să se manifeste') doar printr-o decapotabilă roșie, adică să schimb doar culoarea mașinii și chelie. Lucrez mult la asta. Începusem să chelesc acum vreo doi ani și eram pe ideea că dacă chelesc nu e chiar așa de grav, că bărbatul mai e și chel, nu e nicio problemă. Până am început să chelesc. Și am văzut că nu e chiar atât de plăcut. Am făcut niște analize de sânge, mi-a dat doctorul să iau un tratament și a funcționat!', a mai adăugat noul actor din „Clanul'.

 

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, urmează să devină mamă pentru a doua oară. 

Vladimir Drăghia și-a fotografiat soția, la plajă. Aflată în alt treilea trimestru de sarcină, Alice Cavaleru continuă să își mențină silueta silfidă și își poartă burtica de gravidă cu mândrie.

„Află cum să scapi (complet) de burtă în doar 29 de săptămâni. :-)
*I-o dai cuiva din apropiere”, a scris Vladimir Drăghia în dreptul unei imagini în care apare alături de soția sa, la plajă. 

Alice Cavaleru se bucură de formele din sarcină

Alice Cavaleru este în al treilea trimestru de sarcină, însă silueta ei nu s-a modificat prea mult. Ce-i drept, vedeta are burtica un pic mai proeminentă, lucru care o bucură teribil. Ea spune că încă nu are burtica suficient de vizibilă și că reușește să o ascundă, cu ușurință, însă își dorește să se bucure cât mai mult de formele din sarcină.

‘’Hai că am și poze cu burtica! Nu știu cum se face, dar când stau la poze "de gravidă", reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well... mă descurc foarte bine.
Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună.
Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie’’, a scris Alice Cavaleru pe contul ei de Instagram.

 

Soția lui Vladimir Drăghia a crezut că are probleme cu infertilitatea

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni în curând părinți, pentru a doua oară. Cei doi și-au dorit foarte mult acest copil, care s-a lăsat destul de așteptat. Chiar dacă aceștia credeau că au probleme de infertilitate, și-au dat seama, după o perioadă, că doar stresul era de vină.

"Nu a fost întâmplător de data asta, ne-am dorit și ajunsesem să ne dorim destul de tare, cam de un an de zile. Noi credeam că are cumva legătură infertilitatea. Imediat ce am început să ne relaxăm, s-a întâmplat minunea. ", a declarat Vladimir Drăghia, în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.


Vladimir Drăghia vrea să asiste la naștere


Vladimir Drăghia a stat lângă soția sa, când a dat naștere primului copil. Acesta vrea să facă fix același lucru și de această dată, pentru că, spune el, acel sentiment nu se compară cu nimic.

"Eu am fost în camera unde a născut-o pe Zora și am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea, bineînțeles, este o plăcere, pentru că am văzut-o pe Zora din prima secundă de viață. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi de emoție, a fost foarte emoționant", a adăugat viitorul tătic.

Chiar dacă Alice va naște în septembrie, cei doi s-au gândit deja și la botez.

"Ne-am gândit la botez, dar nu am deschis subiectul de nași. Ne-am gândit mai mult cum o să facem petrecerea. Vrem să facem și o reuniune cu cei de la Exatlon.", au mai spus cei doi.

Cum a aflat Alice Cavaleru că este însărcinată

"Eram cu testele după mine în Thailanda. Mă uitam la el și nu puteam să mă abțin, încercam să găsesc un moment să-i zic, dar și-a dat seama imediat. La trei zile de când am aflat s-au instalat grețurile și nu am mai putut să mănânc nimic, am mâncat doar din meniul de copii. A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. În primul trimestru mi-a fost greață non-stop, zi și noapte. Am făcut testul în Thailanda, pentru că am stat o lună acolo. A fost cam singura vacanță în care mi-am dorit foarte mult să ajung acasă. Acum sunt mai bine.", a mai spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel