Vladimir Drăghia a devenit tată de fată, pentru a doua oară. Ce nume a primit mezina familiei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Vladimir Drăghia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vladimir Drăghia, instagram

Vladimir Drăghia este în culmea fericirii, după ce a devenit tătic de fată, pentru a doua oară. 

Vladimir Drăghia radiază de fericire după ce a devenit tătic pentru a doua oară. Alice Cavaleru a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Potrivit spynews.ro, Alice a decis să nască natural, iar Vladimir Drăghia a asistat la naștere. Micuța s-a născut la ora 23.20, a primit nota 10 din partea medicilor, a avut o greutate de 3,530 gr, și 53 de cm lungime. Are două nume, dintre care unul - Algera, un nume unic, care provine din italiană și înseamnă “vesel”, “plin de viață”.

Vladimir Drăghi, prima imagine cu mezina familiei

„Alegra Nova Drăghia - o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit. ”, a scris Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare. 

Vladimir Drăghia a asistat și la nașterea primei sale fetițe, Zora

Vladimir Drăghia a asistat și a venirea pe lume a fetiței sale, Zora. 

”Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.red.: și de această dată), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”, spunea Vladimir Drăghia în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei emisiuni tv.

Soția lui Vladimir Drăghia a crezut că are probleme cu infertilitatea

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți, pentru a doua oară. Cei doi și-au dorit foarte mult acest copil, care s-a lăsat destul de așteptat. Chiar dacă aceștia credeau că au probleme de infertilitate, și-au dat seama, după o perioadă, că doar stresul era de vină.

"Nu a fost întâmplător de data asta, ne-am dorit și ajunsesem să ne dorim destul de tare, cam de un an de zile. Noi credeam că are cumva legătură infertilitatea. Imediat ce am început să ne relaxăm, s-a întâmplat minunea. ", a declarat Vladimir Drăghia, în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Cum a aflat Alice Cavaleru că este însărcinată

"Eram cu testele după mine în Thailanda. Mă uitam la el și nu puteam să mă abțin, încercam să găsesc un moment să-i zic, dar și-a dat seama imediat. La trei zile de când am aflat s-au instalat grețurile și nu am mai putut să mănânc nimic, am mâncat doar din meniul de copii. A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. În primul trimestru mi-a fost greață non-stop, zi și noapte. Am făcut testul în Thailanda, pentru că am stat o lună acolo. A fost cam singura vacanță în care mi-am dorit foarte mult să ajung acasă. Acum sunt mai bine.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel