Vlad Zamfirescu: Sper să fie ultima oară când se închid teatrele

Data publicării:
Vlad Zamfirescu, foto Facebook
Descriere foto: Vlad Zamfirescu, foto Facebook

Vlad Zamfirescu, directorul Teatrului Bulandra, a afirmat că închiderea teatrelor este un lucru neplăcut şi speră să fie "ultima oară când se întâmplă asta".

"Din punctul meu de vedere, e tare neplăcut (n.r. închiderea teatrelor), pentru că avem spectacole vândute, sold-out, bine, la capacitatea la care aveam voie, dar era sold-out, şi evident că ne pare tare rău că se întâmplă asta, dar ce să-i faci, asta e viaţa, eu cred, sper, să fie ultima oprire, având în vedere că vaccinurile au intrat în funcţiune, că vine căldura, sper să fie ultima oară când se întâmplă asta", a declarat Vlad Zamfirescu, pentru AGERPRES.

Managerul a spus că, după colaborarea de succes de la începutul anului cu teatrul din Ploieşti, îşi doreşte să găsească şi alte posibilităţi de colaborare cu alte teatre din oraşe care nu se află în scenariul roşu.

"Pe cât e posibil, încercăm să funcţionăm. Am mai vrea să jucăm. Experimentul cu Ploieştiul a fost un lucru fericit, după părerea mea, şi vom vedea dacă se mai poate, unde mai putem face un parteneriat de colaborare, vom încerca să-l facem", a mai spus Zamfirescu.

El a precizat că la Teatrul Bulandra vor continua repetiţiile, iar când va începe activitatea "vom deschide cu o premieră, "Tache, Ianche şi Cadâr", în regia lui Horaţiu Mălăele, cu Horaţiu Mălăele, Mihai Constantin, Răzvan Vasilescu, Dana Dogaru şi tinerii Matei Constantin (fiul actorului Mihai Constantin) şi Maria Vârlan".

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis, în şedinţa de duminică, interzicerea organizării şi desfăşurării activităţii cu publicul în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, inclusiv celor de tipul drive-in. Nu este permisă organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale, având în vedere incidenţa COVID-19 de peste 3 la mia de locuitori în Capitală



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel