Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Cum va arăta marele eveniment: „Ne-am gândit să o facem la...”

Sursa foto: Oana Moșneagu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Moșneagu, Instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au vorbit despre nuntă, după ce actorul a cerut-o de soție.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva săptămâni, actorul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la finalul spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei”, pe care l-au jucat împreună la Palatul Mogoșoaia de lângă București. Cei doi se aflau de doi împreună, iar în final, Vlad Gherman și-a făcut curaj pentru a face primul pas. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă

Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. recent, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost invitați în cadrul emisiunii „X-tra Night Show”, acolo unde au vorbt despre cererea în căsătorie, dar și cum va arăta marele eveniment. 

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.', a declarat Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

De asemenea, actorul a dezvăluit ca evenimentul să aibă loc în apropierea Palatului Mogoșoaia, acolo unde a și cerut-o în căsătorie pe iubita sa. „Ne-am gadit la un moment dat să facem la Palatul Mogoșoaia.', a precizat Vlad Gherman.

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria', a declarat actrița atunci. Ei bine, se pare că Vlad Gherman și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu, iar acum, cei doi se pregătesc de căsătorie.

Cum și-a început discursul de cerere în căsătorie

Mai mult decât atât, Vlad Gherman și-a început cererea în căsătorie față de partenera sa printr-un discurs:

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, și cel mai important lucru în ăștia doi ani e că Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, a zis actorul, care apoi s-a așezat în genunchi în fața iubitei, cu inelul în mână, conform sursei precizate.

Reacția Oanei Moșneagu

Oana nu s-a putut stăpâni și a postat în mediul online o poză ce ea și logodnicul său, acolo unde a lăsat și un mesaj pentru fanii săi. Publicul a năvălit în secțiunea de comentarii cu urări și declrații.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru.
Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie. Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață.
Vă iubim și vă mulțumim

Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”,a  fost mesajul actriței.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep 2023, 11:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience