Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat data nunții. Când va avea loc marele eveniment: ”Vom dansa primul dans al vieții noastre împreună”

Data publicării:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat data când va avea loc nunta. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva luni, actorul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Fără să stea prea mult pe gânduri, actrița a acceptat imediat, iar acum, cei doi se pregătesc de nuntă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat data nunții

După despărțirea dureroasă de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a găsit fericirea în brațele Oanei Moșneagu. Deși nimeni nu credea în povestea lor de dragoste, iată că cei doi au ajuns să-și unească destinele. După cererea în căsătorie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu urmează să facă nunta și au ținut să facă marele anunț și în fața fanilor. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, cei doi au anunțat că nunta va avea loc anul viitor, în luna iunie. 

„Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm. Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024', a scris Vlad Gherman pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.', a declarat Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

De asemenea, actorul a dezvăluit ca evenimentul să aibă loc în apropierea Palatului Mogoșoaia, acolo unde a și cerut-o în căsătorie pe iubita sa. „Ne-am gândit la un moment dat să facem la Palatul Mogoșoaia.', a precizat Vlad Gherman.

Cum a cerut-o Vlad Gherman pe Oana Moșneagu în căsătorie

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, și cel mai important lucru în ăștia doi ani e că Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, a zis actorul, care apoi s-a așezat în genunchi în fața iubitei, cu inelul în mână, conform sursei precizate.

Cum a reacționat Oana Moșneagu

Oana nu s-a putut stăpâni și a postat în mediul online o poză ce ea și logodnicul său, acolo unde a lăsat și un mesaj pentru fanii săi. Publicul a năvălit în secțiunea de comentarii cu urări și declarații.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru.
Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie. Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață.
Vă iubim și vă mulțumim. Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”,a  fost mesajul actriței.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel