Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, mesaje discrete în ziua în care ar fi împlinit 9 ani de relație: „„M-am trezit la ora 9… aproape. Să fie o coincindență”

Data publicării:
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au început o relație în urmă cu 9 ani. Cei doi actori nu au apucat să sărbătorească aniversarea împreună, pentru că s-au despărțit cu doar câteva luni înainte. După ce au anunțat în lacrimi separarea, Vlad și Cristina își trimit mesaje discrete pe rețelele de socializare. 

Astăzi, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu ar fi împlinit 9 ani de relație. Cei doi actori și-au spus adio în urmă cu cîteva luni, însă niciunul nu a ascuns cât de tare suferă după celalalt. 

Tot azi, Vlad Gherman a postat un mesaj emoționant pe InstaStory. Actorul le-a arătat fanilor o poză pe care a făcut-o împreună cu Cristina în 2012, pe 18 martie, când se aflau la prima întâlnire și filmau pentru „Pariu cu Viața”.

„M-am trezit la ora 9… aproape. Să fie o coincindență? #aproape9ani”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.


Și dacă asta nu era suficient să-i arate fostei iubite că se gîndește la ea, actorul a plusat și a redistribuit și o fotografie de anul trecut, în care îi declarara iubirea Cristinei, atunci când au împlinit opt ani de relație.


Cristina e în vacanță în Maldive

 


Cristina Ciobănașu i-a transmis și ea lui Vlad un mesaj discret. Aflată în vacanță cu familia, actrița a postat o fotografie de pe plaja din Maldive în care lasă la vedere cartea pe care o citește:  „Povestea iubirii noastre” de Catherine Isaac. Mai mult, în descrierea fotografiei, vedeta a notat data de azi, o zi extrem de importantă pentru cei doi. 
„18.03.2021????”, a scris Cristina Ciobănașu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)


Și-au anunțat despărțirea în lacrimi

 

În urmă cu o lună, cei doi actori au anunțat că nu mai formează un cuplu. 

Cris și cu mine ne-am despărțit. Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și, mai mult decât atât, o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu.

Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, au transmis cei doi pe rețelele de socializare. 

Î



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel