Vlad Gherman s-a temut să îşi facă publică relaţia cu Oana Moşneagu: Îmi făceam griji legat de ce va zice...

Data publicării:
Facebook Vlad Gherman
Descriere foto: Facebook Vlad Gherman

Actorul Vlad Gherman a spus că s-a temut să îşi facă publică relaţia cu Oana Moşneagu şi că a vrut să găsească momentul potrivit pentru a face dezvăluirea în faţa a două persoane. 

„M-am despărțit de Cris (n.r. Cristina Ciobănaşu) și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra”, a transmis Vlad Gherman.

"Doamna Ruxandra" este nimeni alta decât producătoarea de televiziune Ruxandra Ion.  

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a declarat acesta, potrivit viva.

Vlad Gherman, despre afecțiunea cu care se confruntă

Recent, Vlad Gherman le-a mărturisit fanilor că suferă de o rinită alergică, motiv pentru care a fost nevoit să renunțe la animalul de companie. Actorul a precizat că nu are cum să se vindecede această afecțiune, însă o poate ține sub control. Totodată, aceasta a subliniat faptul că a mers la mai mulți medici, care i-au spus să se ferească de părul de pisică, deoarece nu este de glumă cu afecțiunea pe care o are.

Vlad Gherman este nevoit să umble în permanență cu picături nazale în buzunar.

“Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține sub control. Sunt alergic la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit nouă ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot”, a mărturisit Vlad Gherman, pe o rețea de socială.

Vlad Gherman s-a refugiat în alcool și tutun după despățirea de Cristina Ciobănașu. Cei doi au fost împreună 9 ani de zile, iar separarea a fost foarte dificilă. Chiar dacă nu a existat un motiv întemeiat, cei doi au decis că este mult mai bine pentru viitor să încheie relația. Vlad și Cristina se întâlnesc aproape zilnic pe platourile de filmare și în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

”Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a spus Vlad Gherman în vlog-ul său.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel