Vlad Gherman, probleme de sănătate. Actorul a apelat la ajutorul specialiștilor

Data publicării:
Vlad Gherman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman, sursa foto Instagram

Vlad Gherman suferă de dureri cumplite. Ce probleme de sănătate are fostul iubit al Cristinei Ciobănașu?

Anul 2021 nu a fost deloc prea bun până acum pentru Vlad Gherman. Chiar dacă pe plan profesional se poate lăuda cu foarte multe realizări, pe plan personal artistul a suferit cumplit din cauza despărțirii de Cristina Ciobănașu. Când în sfârșit, Vlad credea că problemele din viața lui s-au rezolvat, se pare că o durere îngrozitoare de spate i-a dat mari bătăi de cap. 


Actorul a cerut ajutprul specialiștilor:


„Sunt tare încordat, mă doare spatele cum nu m-a durut niciodată, îmi trăsnește și coloana. Și astăzi mă duc pentru prima dată în viața mea la chiropractician să mă trosnească. Sunt tare curios să văd cum e, am auzit păreri și păreri”, a spus Vlad Gherman pe Instagram. 


Imediat după ce ședința chiroterapie s-a încheiat, Vlad Gherman le-a povestit fanilor că durerile s-au ameliorat și se simte mult mai bine. 


„Acum am terminat ședința. Nu există cuvinte să pot să descriu ce am simțit. Nu a fost o simplă ședință în care a venit cineva, ți-a trosnit spatele și gata, ridică-te și pleacă. Ce am trăit aici a fost o eliberare a spiritului”, le-a povestit actorul fanilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel