Vlad Gherman, prins cu o femeie în pat: Nu știu cine a dat poza la presă

Data publicării:

Vlad Gherman a fost fotografiat în timp ce era cu o altă femeie în pat.

Vlad Gherman a făcut publică o poză în care apare într-o ipostază foarte intimă cu o femeie. Cei doi sunt dezbrăcați și stau în pat, sub o pătură. Problema este că cea din așternuturile actorului nu este iubita lui, Oana Moșneagu.

Artistul a pus și o descriere pozei, unde a ironizat situația. În fotografie se află de fapt Călin, personajul lui Vlad Gherman din serialul Adela, iar lângă el este iubita sa din film.

"Am fost prins în fapt.. Nu ști cine a dat poza asta la presă, dar... e grav. Continuarea o vedeți diseară, în Adela.", a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste chiar cu una dintre colegele sale de pe platourile de filmare din serialul "Adela", Oana Moșneagu. Cei doi și-au oficializat relația acum câteva luni, dar decizia pe care a luat-o cuplul dă de înțeles fanilor că între ei doi este ceva foarte serios.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a declarat Vlad Gherman, acum ceva timp, potrivit wowbiz.

Ce părere are Oana Moșneagu despre faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu se văd des pe platoruile de filmare

Toți trei joacă, în prezent, în cadrul aceluiași serial, iar fanii au întrebat-o pe iubita actuală a actorului, în repetate rânduri, dacă nu se simte inconfortabil cu faptul că Vlad și Cristina Ciobănașu se întâlnesc mereu pe platoul de filmare. Aceasta nu se însă arată deloc deranjată și este convinsă că între cei doi a rămas doar o relație de colegialitate.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online, potrivit elle.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel