Vlad Gherman nu este încă pregătit pentru o nouă relație. Cât de mult a suferit actorul după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Data publicării:
Vlad Gherman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman, sursa foto Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio după nouă ani de relație. Ce spune actorul despre o nouă iubire?

Vlad Gherman și Cristina Ciobănași și-au spus adio în urmă cu două luni, după o relație de nouă ani. Vestea a fost cu atât mai șocantă cu cât cei doi se ințelegeau foarte bine și nu au avut un motiv întemeiat. Anunțul l-au făcut împreună, iar Vlad Gherman s-a mutat într-un alt apartament. 


„Da, dar nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus. Nu sunt pregătit pentru o altă relație amoroasă”, a declarat Vlad Gherman, potrivit redactia.ro.


Chiar dacă la început fanii nu au putut înțelege motivul pentru care s-au despărțit, cei doi au explicat în repetate rânduri de ce au ales să meargă pe drumuri separate. Își doresc enorm de mult să se concentreze mai mult pe partea profesională și aveau nevoie de un nou început. 


„O desparțire nu îți aduce o liniște sufletească. Nu cred că m-am exprimat vreodată așa. Ce pot să spun însă este că această despărțire ne deschide noi uși care probabil nu s-ar fi deschis niciodată altfel. E un nou început. Fiecare dintre noi încearcă acum să își găsească drumul pe plan profesional, dar și drumul spre autocunoaștere. Evoluția noastră că indivizi se întamplă într-un ritm mai alert, dat fiind faptul că suntem singuri și ne simțim singuri. Tindem să umplem acel gol cu lucruri care ne fac să evoluăm, chiar dacă nu ne dăm seama de asta pe moment. Fiecare nouă experiență este una formatoare de caracter, iar asta este cel mai important lucru”, a mai adăugat actorul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel