Vlad Gherman, la psiholog după despărțirea de Cristina Ciobănașu: Ăsta a fost cel mai grav lucru. Mă abțin!

Data publicării:
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram

Actorul Vlad Gherman a mărturisit că merge la psiholog, după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

"Părinții... Vai, Doamne!. Săracii, eu îi înțeleg. Tot pun întrebări. Dar de ce, de ce, de ce? E obositor. Am ajuns sincer să nu le mai răspund. Deci, mama, tata, vă iubesc, știți asta. E mai bine să vorbim mai rar. În rest da, am stat toată perioada asta ba la sormea, ba la vărmiu, mă duc la psiholog”, a spus Vlad Gherman, potrivit DC News.


"Ăsta a fost cel mai grav lucru"

"Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost și ideea. Ne așezam amândoi pe ideea că o să fim bine toată viața, că nevoile noastre nu mai contează atâta timp cât satisfacem nevoile celuilalt, dar nici măcar asta nu făceam. Probabil că ăsta a fost cel mai grav lucru. Iar după anul 2020, mă abțin! E foarte greu să întreții o relație atâta timp cât tu nu te iubești pe tine suficient. Eu cred că suntem incapabili să iubim cu adevărat pe cineva, dacă nu ne iubim pe noi. Noi ne-am pierdut pe drum, nu ne-am mai apreciat.”, a mai adăugat Vlad Gherman.

Vezi continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel