Vlad Gherman își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cum l-a surprins Oana Moșneagu, la miezul nopții: ”M-am blocat, am înlemnit”

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Vlad Gherman
Descriere foto: Facebook Vlad Gherman

Vlad Gherman a avut parte de o surpriză inedită, chiar de ziua lui. Artistul a izbucnit în lacrimi. 

Vlad Gherman a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 29 de ani. În urmă cu câteva zile, artistul și-a luat prietenii și au mers la munte, acolo unde au sărbătorit în avans. Chiar și așa, Vlad Gherman a avut parte de o surpriză inedită. Iubita artistului a strâns cei mai buni prieteni ai lui Vlad și, chiar la miezul nopții, l-au surprins pe acesta în lenjerie intimă, în timp ce stătea liniștit în casă. 

Prietenii artistului și cu iubita acestuia i-au cântat La mulți ani și i-au adus și un tort special. Întregul moment a fost filmat și postat pe rețelele de socializare, acolo unde și fanii au ținut să îi transmită artistului toate gândurile bune. 

Vlad Gherman le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare că nu s-a așteptat la o asemenea surpriză și chiar a izbucnit în lacrimi, de emoții.

”Așa am comutat pe frecvența 29: în boxeri, dansând cu Oana și surprins la 00:00 de prietenii mei care au dat buzna și au început să “trezească” tot blocul cântând ‘Mulți ani trăiască’

M-am blocat, am înlemnit și am început să plâng de fericire. Nu doar că ei mi-au fost alături din prima secundă când am avut nevoie afecțiune și de înțelegere, dar ei sunt cei alături de care am legat o prietenie strânsă, greu de rupt. Vă iubesc enorm și nu, nu sunt niște vorbe scrise ca să zică lumea “aaww, ce drăguuuț!” - chiar asta simt. Simt iubire! Hai, să vă trăiesc”, a scris Vlad Gherman pe Internet.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)

 

 

Vlad Gherman s-a temut să îşi facă publică relaţia cu Oana Moşneagu

 

Actorul Vlad Gherman a spus că s-a temut să îşi facă publică relaţia cu Oana Moşneagu şi că a vrut să găsească momentul potrivit pentru a face dezvăluirea în faţa a două persoane. 

„M-am despărțit de Cris (n.r. Cristina Ciobănaşu) și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra”, a transmis Vlad Gherman.

"Doamna Ruxandra" este nimeni alta decât producătoarea de televiziune Ruxandra Ion.  

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a declarat acesta, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel