Vlad Gherman, devastat de durere după moartea actorului Bogdan Stanoevici: "Drum lin către stele, tată"

Data publicării:
Vlad Gherman, sursa instagram
Descriere foto: Vlad Gherman, sursa instagram

Vlad Gherman este devastat de durere, după ce actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață. Vedeta i-a transmis un ultim omagiu copleșitor.

Actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta era internat la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală din 16 decembrie. Starea actorului s-a deteriorat rapis, iar la două zile a fost dus la Terapie Intensivă. Acesta a fost unul dintre cei care contestau măsurile de protecție luate de autorități în pandemia COVID-19.

Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea actorului

Vestea morții actorului Bogdan Stanoevici a venit ca un trăsnet pentru Vlad Gherman. Acesta a avut un șoc în momentul în care a aflat că Bogdan Stanoevici a încetat din viață. Tânărul actor i-a adus și un ultim omagiu sfâșietor pe rețelele de socializare. Cei doi au jucat împreună în cadrul filmului “Sacrificiul”, care a rulat la Antena 1.

În mesajul emoționant pe care Vlad Gherman l-a postat pe rețelele de socializare, acesta a ținut să menționeze cel mai frumos moment petrecut alături de cunoscutul actor. Potrivit spuselor sale, actorul Bogdan Stanoevici  i-a spus cu lacrimi în ochi la finalul unei secvențe filmată pentru “Sacrificiul” că este “cel mai bun «fiu» pe care l-a avut” .

“Parcă trăiesc un coșmar. Nu pot să îmi revin. Țin minte ca și cum a fost ieri ultima zi de filmare alături de el. L-am luat în brațe la finalul secvenței și am început să plâng. I-am mulțumit pentru tot, iar el a început să plângă spunându-mi că am fost cel mai bun «fiu» pe care l-a avut! Un om extraordinar, carismatic și șarmant. Venea la filmări pe motor ca un superstar și așa va rămâne mereu în inima mea. Drum lin către stele, tată!”, a scris Vlad Gherman în dreptul unei secvențe din distribuția filmului în care cei doi au jucat împreună.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel