Vlad Gherman, despre afecțiunea cu care se confruntă. Dezvăluirile actorului: "Nu pot vindeca boala, dar o pot ține sub control"

Data publicării:
Vlad Gherman, captura foto InstaStory
Descriere foto: Vlad Gherman, captura foto InstaStory

Vlad Gherman a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. Actorul a apelat la mai mulți medici.

Recent, Vlad Gherman le-a mărturisit fanilor că suferă de o rinită alergică, motiv pentru care a fost nevoit să renunțe la animalul de companie. Actorul a precizat că nu are cum să se vindecede această afecțiune, însă o poate ține sub control. Totodată, aceasta a subliniat faptul că a mers la mai mulți medici, care i-au spus să se ferească de părul de pisică, deoarece nu este de glumă cu afecțiunea pe care o are.

Vlad Gherman este nevoit să umble în permanență cu picături nazale în buzunar.

“Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține sub control. Sunt alergic la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit nouă ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot”, a mărturisit Vlad Gherman, pe o rețea de socială.

 

Vlad Gherman a mers la psiholog după despărțirea de Cristina Ciobănașu

 

 

Vlad Gherman a dezvăluit că merge la psiholog pentru a trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul spune că încă nu se poate gândi la o nouă iubire și nici nu se simte complet vindecat. Acesta spune că degeaba are parte de susținere din partea familiei, el are de multe ori nevoie de o părere obiectivă. 


„Am ajuns la psiholog, mă ajută foarte mult. Prietenii, părinții, oricât ar ăncerca să fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, îmi spune totul verde în față. Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea. M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine. Nu am ajuns să mă vindec total, nu știu încă ce să fac, este umpic ciudat, nici nu simt nevoia să interacționez cu alte fete. Am agonizat o perioadă când o vedeam la filmări. Și ea merge în continuare la psiholog”, a delcarat Vlad Gherman la Xtra Night SHow.


Vlad Gherman s-a refugiat în alcool și tutun după despățirea de Cristina Ciobănașu. Cei doi au fost împreună 9 ani de zile, iar separarea a fost foarte dificilă. Chiar dacă nu a existat un motiv întemeiat, cei doi au decis că este mult mai bine pentru viitor să încheie relația. Vlad și Cristina se întâlnesc aproape zilnic pe platourile de filmare și în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 


”Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a spus Vlad Gherman în vlog-ul său.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel