Vlad Gherman, decizie NEAȘTEPTATĂ: Am zis să facem pasul ăsta

Data publicării:
Sursa foto: Vlad Gherman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlad Gherman, Instagram

Vlad Ghermna le-a povestit fanilor despre decizia pe care a luat-o împreună cu noua lui iubită.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au hotărât să se despartă, după câțiva ani de relație. Cei doi au vrut să-și dea șansa astfel să cunoască și persoane noi. Se pare că asta au și făcut, pentru că amândoi se află acum într-o relație.

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste chiar cu una dintre colegele sale de pe platourile de filmare din serialul "Adela", Oana Moșneagu. Cei doi și-au oficializat relația acum câteva luni, dar decizia pe care a luat-o cuplul dă de înțeles fanilor că între ei doi este ceva foarte serios.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.", a zis Vlad Gherman, potrivit wowbiz.

Unde se mută cei doi

Vlad Gherman a dezvălui și care va fi casa, în care vor trăi cei doi, dar și modificările pe care a trebuit să le facă, odată cu mutarea iubitei lui.

"Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a continuat actorul.

Vlad Gherman s-a temut să-și facă publică relația

"M-am despărțit de Cris (n.r. Cristina Ciobănaşu) și toți trei lucrăm în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra.

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a declarat acesta, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel