Vlad Gherman, apel disperat. Mama actorului are nevoie de ajutor: „Fizic nu mai poate face față”

Data publicării:
Vlad Gherman caută o femeie care să il ajute să își îngrijească bunica. Foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman caută o femeie care să il ajute să își îngrijească bunica. Foto Instagram

Vlad Gherman se confruntă cu o dramă în familie. Bunica actorului are mari probleme de sănătate iar mama acestuia nu se mai descurcă să o îngrijească.

Actorul a apelat la internăuți pentru a găsi o solușție pentru problema sa. În urmă cu 2 săptămâni, femeia care o îngrijea pe bunica actorului, imobilizată la pat, și-a dat demisia. Mama actorului a fost cea care a preluat îngrijirea bătrânei, însă acum nu se mai descurcă. 


''Nu am făcut asta niciodată, dar vin cu o mare rugăminte la voi. Femeia care stătea internă la bunica mea a plecat, iar mama stă acolo de 2 săptămâni și fizic nu mai poate face față. Bunica mea nu vede și are un picior amputat din cauza diabetului. Are nevoie de îngrijire aproape 24/24 și din această cauză ne dorim să găsim o femeie internă care să îi fie alături. Dacă știți pe cineva care a mai făcut așa ceva (nu este o meserie deloc plăcută sau ușoară) și să o ajute pe bunica mea să îmi scrie în comentarii! Vă mulțumesc anticipat tuturor'', este mesajul postat de acesta pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel