Vlad Gherman, alături de Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu, chiar la el acasă: "Își trăiește viața alături de fosta și actuala"

Data publicării:

Vlad Gherman s-a pozat alături de fosta și actuala iubită.

Vlad Gherman a postat o poză pe rețelele de socializare, unde apare lângă actuala iubită, Oana Moșneagu și fosta iubită, Cristina Ciobănașu. Această fotografie a lăsat loc de foarte multe interpretări, pentru că artistul nu a dat nicio explicație fanilor, ce ar putea motiva prezența celor trei împreună.

Încă de când și-au spus adio, fanii cuplului au sperat mereu la o reîmpăcare. Chiar dacă nu a fost vorba de așa ceva, iar ambii și-au refăcut viața, Vlad Gherman nu a ascuns niciodată faptul că a păstrat relația apropiată cu fosta lui iubită, în ciuda zvonurilor. De asemenea, acesta și-a provocat fanii să pună o descriere potrivită pentru această fotografie.

"Vlad Gherman surprins în aceeași poză cu fosta și actuala iubită, să fie acesta un semn că încă mai are sentimente pentru Cris?", "Vlad Gherman își trăiește viața alături de fosta și actuala", "Vlad Gherman, între trecut și prezent", au fost doar câteva dintre comentariile postate de fani.

Ce spune Oana Moșneagu despre faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu se întâlnesc atât de des

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să formeze un cuplu, după ce acesta s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Toți trei joacă, în prezent, în cadrul aceluiași serial, iar fanii au întrebat-o pe iubita actuală a actorului, în repetate rânduri, dacă nu se simte inconfortabil cu faptul că Vlad și Cristina Ciobănașu se întâlnesc mereu pe platoul de filmare. Aceasta nu se însă arată deloc deranjată și este convinsă că între cei doi a rămas doar o relație de colegialitate.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online, potrivit elle.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au mutat împreună

Anunțul cel mare a fost făcut chiar de Vlad Gherman, acum ceva timp.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.”, a zis Vlad Gherman, potrivit wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel