Vlad Gherman, adevăratul motiv al despărțirii de Cristina Ciobănașu: „Pentru mine a fost un șoc. Am crezut că e o chestie de moment și că o să își dea seama că poate nu e ...”

Data actualizării: | Data publicării:

Vlad Gherman, adevărul despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: ‘’A fost o chestie pe care într-adevăr a simțit-o ea și oarecum ea propus-o’’

Vlad Gherman a dezvăluit publicului adevăratul motiv al despărțirii de Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format timp de aproximativ 10 ani unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului cei doi au devenit extrem de iubiți și apreciați de către fani pentru relația frumoasă și sănătoasă pe care o aveau, însă au uimit pe toată lumea, în urmă cu 2 ani, când au anunțat că au hotărât să își spună adio.

În prezent, artistul trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Oana Moșneagu. De asemenea, Vlad Gherman a mărturisit că are planuri serioase de viitor și își dorește să intemeieze o familie alături de aceasta.

Invitat în cadrul unui podcast, Vlad Gherman și-a găsit puterea și a oferit mai multe detalii referitoare la relația pe care a avut-o cu Cristina Ciobănașu și a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii.

’’A fost o chestie pe care într-adevăr a simțit-o ea și oarecum ea propus-o. Deși m-a durut sufletul, am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și cu toată durerea din suflet să accept. Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. O perioadă foarte scurtă, câteva zile am crezut că e o chestie de moment și că o să își dea seama că poate nu e o variantă bună și că poate o să se răzgândească. Nu conștientizam. Pentru mine a fost un șoc. Nu credeam, râdeam, aceasta a fost reacția mea și am început să râd isteric, pentru că nu credeam că se întâmplă ce auzeam că o să se întâmple. (...) Au fost cele mai grele câteva zile din viața mea”, a mărturisit Vlad Gherman în cadrul podcastului ‘’Vin de-o poveste’’ realizat de Radu Țibulcă.

Vlad Gherman: ’’Nu a fost problema de a treia persoană’’

Vestea despărțirii celor doi a fost un șoc pentru fani, care se așteptau ca pentru cei doi să bată clopotele de nuntă. Mulți dintre urmăritorii acestora s-au întrebat care sunt motivele care au condus la această ruptură și au condus la apariția unor zvonuri referitoare la existența unei alte persoane în viața acestora. În acest sens, Vlad Gherman a mărturisit în cadrul podcastului că nu a fost niciodată vorba de a treia persoană și a povestit care au fost pașii care au condus la distanțarea dintre cei doi.

’’Pe parcursul acestor ani, foarte puține au fost momentele în care aș fi crezut că relația noastră ar putea să ajungă în punctul acela. Cred că cel mai mult ne-a afectat pandemia. Niciodată nu a fost problema de a treia persoană, nici din partea mea, nici din partea ei. Singura chestie pe care eu o cred cu tărie,  indiferent dacă o să zică cineva ceva în urma acestui podcast, este frica mea, și fără să vreau i-am și arătat asta Cristinei, a fost că pentru ea relația cu mine a fost prima ei relație. Frica mea era că la un moment dat ea o să plece, frica mea era că nu are cum să rămână doar la mine. (...) Pentru mine, când a intrat ea la facultate, mi-am dat seama că aici poate să fie nasol (...) Mă gândeam cu groază că poate să se întâmple o chestie și ar trebui să încep să fiu mai atent. Deși ea nu îmi dădea niciun motiv real ea s-a prins că eu am o problemă cu un X, cu un Y, deși nu se întâmpla nimic. Chestia asta mi-o asum și e o problemă pe care cred că o să o duc până în mormânt. Este o frică de abandon pe care o am și o frică de a fi înșelat’’, a mărturisit Vlad Gherman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel