Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi în fața fanilor. Ce l-a emoționat pe actor: „Îmi aduc aminte...”

Data publicării:
Vlad Gherman, sursa instagram
Descriere foto: Vlad Gherman, sursa instagram

Vlad Gherman le-a transmis un mesaj emoționant fanilor. Actorul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Vlad Gherman a demonstrat întotdeauna că este o persoană extrem de sinceră și nu și-a ascuns niciodată sentimentele și trăirile în fața fanilor săi. Recent, actorul și-a deschis sufletul și le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare o întâmplare tristă din trecutul său. Acesta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Vlad Gherman a recunoscut că este foarte sensibil când vine vorba de familia lui, la care ține enorm de mult. Actorul le-a mărturisit fanilor că urmează să posteze pe canalul său de YouTube un filmuleț în care este surprinsă toată copilăria sa, alături de familia lui, postând numeroase fotografii și amintiri cu rudele sale, printre care și cu bunicii lui.

Actorul nu și-a mai putut stăpâni lacrmimile. Vlad Gherman a mărturisit că este foarte sensibil când se uită la imaginile din copilărie și își vede bunicii, dar și persoane care au plecat mult prea devreme dintre noi și care îi lipsesc.

„Este șocant pentru că mă emoționează foarte mult ce montez aici pentru că îmi aduc aminte de bunici și de oamenii care nu mai sunt. Abia aștept să vedeți!”, a povestit Vlad Gherman pe Instagram.

 

Ce reacție a avut Vlad Gherman după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu noul iubit

 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio în luna februarie, după 9 ani de relație. Cei doi actori spuneau la acea vreme că au ajuns la despărțire din cauza diferențelor pe care le-au descoperit în ultima vreme.


Chiar dacă fanii au sperat cu sufletul la gură ca cei doi să se împace și să fie din nou împreună, iată că actrița iubește din nou, iar Vlad știa deja despre relația ei amoroasă. Cristina Ciobănașu a participat la mai multe evenimente alături de noul iubit, Alexandru Mureșan.


„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman pe Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel