Vlad Gherman a compus o melodie pentru Cristina Ciobănașu. Ce spune actorul despre o posibilă împăcare

Data publicării:
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sursa foto Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio după 9 ani de relație. Actorului îi este foarte greu să treacă peste această despărțire, așa că i-a compus o melodie fostei iubite. 

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit a fost un șoc pentru showbiz-ul românesc. Cei doi actori erau împreună de 9 ani de zile și aveau planuri mari de viitor. Chiar dacă nu a existat un motiv întemeiat, cei doi au mărturisit că au luat această hotărâre deoarece fiecare a evoluat diferit și vor să se concentreze mai mult pe carieră. 


Vlad Gherman a lansat o melodie în colaborare cu Liviu Teodorescu despre întreaga sa poveste de dragoste cu Cristina Ciobănașu. Chiar dacă fanii au crezut că cei doi s-au împăcat, invitat la Xtra Night Show, actorul a mărturisit că din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, dar și-a dorit să surprindă toate momentele frumoase de care a avut parte împreună cu fost lui iubită. 


„Multă lume m-a întrebat dacă ea știa de melodie. Logic că știa. M-am gândit cum ar fi fost să nu îi zic nimic și să o vadă în online. Dar nu, i-am arătat-o, am întrebat-o cum i se pare”, a povestit Vlad Gherman.


Actorul a recunoscut că încă se vizitează cu Cristina Ciobănașu și au rămas în relații foarte bune de prietenie. Chiar dacă sunt colegi pe platourile de filmare, cei doi se întâlnesc și în particular. Vlad Gherman susține că această prietenie va înceta din momentul în care unul dintre ei va cunoaște pe altcineva. 


„E foarte drăguț, îmi place și cum am aranjat, îmi vin prietenii, îi chem, deci casa e aproape întotdeauna plină de oameni”, a declarat Vlad Gherman.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel