Vlad Gherman a ajuns pe mâinile medicilor după o accidentare neașteptată: „Am făcut o mișcare greșită”

Data publicării:

Vlad Gherman a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Ce a pățit actorul din „Sacrificiul”?

Vlad Gherman și-a alertat fanii de pe rețelele de socializare după ce a postat o imagine din cabinetul medicului ortoped. Actorul ar fi făcut o mișcare greșită care l-a costat grav. Vlad nu și-a ținut fanii cu sufletul la gură pentru mult timp și le-a împărtășit că este totul bine, dar ar fi putut să fie ceva grav din cauza neatenției. 


Vlad nu le-a dezvăluit acestora și cum a ajuns să se accidenteze, dar le-a promis că le va spune în curând ce s-a întâmplat. 


„Sunt ok. Sunt ok, până la urmă. Am făcut o mișcare greșită, puteam să pățesc ceva mult mai grav. Trebuie să iau niște pastile și probabil în maximum 10 zile ar trebui să-mi revin. O să vă povestesc altădată ce s-a întâmplat”, a spus Vlad Gherman la InstaStory.

 


Vlad Gherman merge la psiholog după despărțirea de Cristina Ciobănașu.


Vlad Gherman a dezvăluit că merge la psiholog pentru a trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul spune că încă nu se poate gândi la o nouă iubire și nici nu se simte complet vindecat. Acesta spune că degeaba are parte de susținere din partea familiei, el are de multe ori nevoie de o părere obiectivă. 


„Am ajuns la psiholog, mă ajută foarte mult. Prietenii, părinții, oricât ar ăncerca să fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, îmi spune totul verde în față. Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea. M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine. Nu am ajuns să mă vindec total, nu știu încă ce să fac, este umpic ciudat, nici nu simt nevoia să interacționez cu alte fete. Am agonizat o perioadă când o vedeam la filmări. Și ea merge în continuare la psiholog”, a delcarat Vlad Gherman la Xtra Night SHow.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel