Vlad Drăgulin, pedepsele pe care și le aplica atunci că era dezamăgit de el: „Mă culcam pe jos, făceam lucrurile acestea când mă iubeam mai puțin”

Data publicării:

Vlad Drăgulin, unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori, și-a construit o carieră demnă de succes din prisma numeroaselor roluri pe care le-a interpretat de-a lungul timpului.  A devenit cunoscut pentru modul în care îl imita pe Nelson Mondialu și Nicolae Guță în cadrul show-ului de comedie „În puii mei” alături de Mihai Bendeac, iar apoi pe Malone în "Băieți de oraș" care i-a adus un adevărat succes.

Invitat în cadrul podcastului ‘’Fain&Simplu” moderat de Mihai Morar, Vlad Drăgulin a dezvăluit care a fost meseria la care aspira încă din copilărie și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a își atinge visul.

Provenind dintr-o familie de intelectuali, în adolescență, Vlad Drăgulin se pregătea să urmeze cursurile Facultății de Drept și să devină avocat, însă după ce a picat admiterea, i s-a deschis o nouă cale, actoria, însă visul său cu adevărat era să își construiască o carieră în radio.

’’Aveam un hobby, mă înregistram făcând emisiuni de radio. Aveam și invitați, tot pe mine. În primele zile de facultate am fost întrebați ce vrem să facem, unde ne vedem. Toată lumea se vedea la Hollywood, cu Oscarul în brațe, cu premii. Eu am zis că vreau să fac radio’’, a declarat Vlad Drăgulin în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Zece ani mai târziu de la debutul în televiziune, Vlad Drăgulin și-a îndeplinit visul din copilărie de a deveni om de radio, iar în prezent are propria emisiune la Radio ZU.

Care au fost sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge persoana din prezent

Încă din perioada copilăriei, Vlad Drăgulin se consideră o persoană care nu a fost niciodată disciplinată, iar acest lucru a condus la ducerea disciplinei într-o latură extremă.

În cadrul podcastului, Mihai Morar a dezvăluit despre tânărul actor că se auto pedepsea atunci când nu era mulțumit de propria persoană dormind pe jos.

‘’Mă culcam pe jos, făceam lucrurile acestea când mă iubeam mai puțin, dar mi-am revenit, între timp am învățat să mă iubesc, să mai pun puțin biciul în cui. Ultima oară când am dormit pe jos a fost în perioada când filmam pentru <<Băieți de oraș>>’’, a mărturisit Vlad Drăgulin.

Întrebat cum și-a dat seama că poate face radio cu relaxare, după ce în repetate rânduri a aplicat aceeași metodă de auto pedepsire la fel ca în teatru, Vlad Drăgulin a declarat: ‘’Probabil că m-am obișnuit, mie îmi ia ceva timp până mă obișnuiesc cu acea disciplină, până mă așez eu în acea disciplină, dar trebuie să-mi dai timp, iar asta cumva nu-mi mai permite să mai socializez din păcate. Este o muncă a mea cu mine, trebuie să mă concentrez și să mă recalibrez către acel gen de manifestare care îmi este străin cum a fost situația aceasta cu radioul. De aceea, eu trebuie să mă recalibrez, să mă recompun cumva și pentru asta, să-mi recompun programul, să mă recompun cu totul. Acesta este un stil de manifestare complet diferit față de cele cu care am fost obișnuit până acum’’.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel