Vlad Drăgulin, amenințat cu briceagul într-o shaormerie. De la ce a pornit conflictul: "Mi-am luat șoc"

Data publicării:
Vlad Drăgulin, sursa instagram
Descriere foto: Vlad Drăgulin, sursa instagram

Vlad Drăgulin a vorbit despre un eveniment neplăcut din viața sa. Actorul a fost amenințat cu briceagul într-o shaormerie.

Recent, într-un interviu online Vlad Drăgulin a povestit ce i s-a întâmplat într-o shaormerie cunoscută din Budapesta. Actorul s-a așezat la o masă și își aștepta liniștit comand, fără să prevestească ce urmează să se întâmple. La un moment dat a fost strigat după numele personajului ”Malone”, pe care îl interpretează, de către un grup de bărbați aflați la masa apropiată.

Vlad Drăgulin i-a salutat, însă indivizii au început să facă glume pe seama lui, iar la un moment dat, unul dintre ei l-a amenințat cu un briceag. Actorul a încercat să își păstreze calmul pentru a nu accentua și mai mare conflictul. 

”M-am așezat cu un prieten la masă, eram cu încă cineva, lângă noi erau mulți, oricum, și mai fioroși, dar și mai bătrâni, erau 40 și ceva de ani, bombardieri din ăștia, păreau genul care au făcut pușcărie. Unul dintre ei a zis ”Uite-l, bă, pe Malone”. Am zis ”Salut” și m-am întors. Nu puteam să mă prefac că nu mă strigă cineva. Unul dintre ei s-a ridicat, și-a luat un scaun, #%@@ dacă te suport eu pe tine, ce faci, ia zi, în clipa aia eram doar un cal de distracție, eram practic doar un argument a faptului că este el șmecher în fața prietenilor lui.

Ia zi, unde îți fac buzunar, ia zi, scot briceagul la tine, @#%@%#!, mi-a luat cartofi din farfurie, chiar mi-a scos discheta, cine m-a crescut pe mine, cum m-au crescut pe mine părinții mei, astea-s de pușcărie, e ceva foarte departe de mine, m-am uitat, mi-am luat șoc și m-a văzut că m-am așa și mi-a zis ho, mă, stai liniștit”, a mărturisit Vlad Drăgulin.

 

Cine este Vlad Drăgulin

 

Vlad Drăgulin este un actor extrem de talentat și bun prieten cu Mihai Bendeac. Cei doi au făcut senzație în emisiunea „În puii mei„. El și-a câștigat notorietatea odată cu serialul Băieți de oraș, unde a interpretat personajul lui Malone, iubitul Ginei Felea, interpretată de Anca Dinicu. Cei doi au format cel mai iubit cuplu de pe micile ecrane, iar rolurile pe care le-au avut a stârnit hohote de râs și au devenit virali pe internet.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel