Vlad Ciurea, despre diagnosticul lui Vladimir Putin: Regretă, NU și-a imaginat asta! Părerea mea este că NU ESTE EL!

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Vlad Ciurea i-a pus diagnosticul lui Vladimir Putin. Ce spune medicul neurochirurg despre președintele rus.

Analiștii, specialiștii și ofițerii de informații militare care lucrează acum la Pentagon l-au tot studiat pe Vladimir Putin pentru a-și da seama de unde vine comportamentul său agresiv sau... care este motivul pentru care are fața umflată.

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic și delirant", în timp ce alții au declarat că președintele rus ar fi grav bolnav și ar avea o boală în fază terminală. Mai precis, sursa care a aruncat această informație în spațiul public spune că Vladimir Putin ar avea cancer intestinal în fază terminală.

Conform Daily Mail, chiar dacă declarațiile au fost făcute sub protecția anonimatului, acestea ar veni din partea unui ofițer de informații care lucrează acum pentru Pentagon și care a spus că Vladimir Putin este "pe ultima sută de metri". (Vezi mai multe despre asta - AICI)

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, medicul neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit, printre altele despre Vladimir Putin, atent analizat de toți medicii în ultima perioadă. 

Vlad Ciurea, despre diagnosticul lui Vladimir Putin: "La ora aceasta, domnul acela de la Kremlin cred că regretă"

 

"La ora aceasta, domnul acela de la Kremlin cred că regretă, sunt convins. În primul rând, părerea mea este că nu este el. O spun și eu, o spun și alții. Nu cred că este el, este o părere. Eu sunt convins că în sufletul lui nu se poate ca un om normal să vezi atâtea nenorociri și atrocități. Cred că regretă, nu și-a imaginat acest lucru", a declarat Vlad Ciurea.

Ca un exercițiu de imaginație, ca obiect de studiu, Mihai Morar l-a provocat pe Vlad Ciurea să-i pună diagnosticul lui Vladimir Putin. Drept răspuns, medicul român a făcut referire la istorie. 

Vlad Ciurea, sfat pentru psihic, în război: Avem o putere extraordinară de a ÎNDURA răul. Nu credeam să ajungem aici.

"Mi-e foarte greu să pun un diagnostic și nici să compar cu alte personalități. Inițial s-a gândit că vrea mama-Rusie, iar numele de Petru cel mare, care a dat și bătălia de ls Stănilești în 1711... atunci boierii moldoveni au trădat, l-au trădat pe Dimitrie Cantemir. De ce? Pentru că au zis că mai bine cu turcii decât cu rușii. Rușii, acolo unde au pus piciorul acolo rămâneau, foarte greu îi trimiți în altă parte", a completat medicul.

Cite;te continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel