Viviana Sposub, surpriză de zile mari pe internet. Vedeta și-a făcut testul de sarcină: "Emoțiile de azi-dimineață"

Data actualizării: | Data publicării:

Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea. Vedeta s-a filmat cu un test de sarcină în mână. 

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc momente frumoase împreună și sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt tot timpul împreună și se sprijină mereu pe plan profesional. 


Chiar dacă abia a început filmările pentru emisiunea Vorbește Lumea, Viviana Sposub deja a uimit pe toată lumea. Încă de la primele ore ale dimineții aceasta s-a filmat cu un test de sarcină în mână. În brațele lui George Burcea, chiar înainte de emisiunea Vorbește Lumea, aceasta a dat multe de înțeles fanilor de pe Instagram. 

 


Chiar dacă până în prezent, cuplul Viviana Sposub - George Burcea nu au declarat nimic despre o posibilă sarcină, fanii așteaptă cu sufletul la gură noi vești despre relația celor doi. 


Viviana Sposub se pregătește chiar și de nuntă. Aceasta a zis că își dorește să îi cânte Stelu Pandelescu, semn că deja are planurile făcute pentru marele eveniment. 

 


„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche.

Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.

 

Citește și: Rona Hartner și Florin Pastramă, scandal de proporții. De la ce a pornit totul: „Eu nu mă bag deloc în familia lor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel