Viviana Sposub și George Burcea, probleme în paradis. Vedeta a șters toate fotografiile în care apăreau împreună

Data publicării:

Viviana Sposub l-a șters pe George Burcea de pe Instagram, dar actorul continuă să publice imagini cu ea. 

Relația de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea pare să fi ajuns la final, asta după ce vedeta l-a șters de pe Instagram pe cel care i-a furat inima în cadrul emisiunii „Ferma”. 


Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în cadrul emisunii de la ProTV, în timp ce actorul se afla în plin divorț cu Andreea Bălan. 


Fanii au observat că vedeta a șters toate fotografiile în care apărea împreună cu George Burcea și nici nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. 


George Burcea va interpreta un rol în „Familia Addams” și cu această ocazie și-a întrebat fanii ce rol i s-ar potrivi. 


Foarte mulți fani au zis că personajul „Gomez” ar fi cel mai potrivit. 


Actorul a adus câteva argumente pentru care și-ar contrazice urmăritorii: „Nu am mustață (...) și nu am nici unchi și n-am nici soție”, a scris GeorgeBurcea pe Instagram. 

 


Ulterior a postat o fotografie cu frumoasa Viviana Sposub: „Gospodarul se cunoaște după detergent @viviana.sposub”. 


Ce spune George Burcea despre relația cu Viviana Sposub, chiar dacă în ultima perioadă cei doi au dat semne că relația lor s-ar fi încheiat?


„Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.


Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%. Pe lângă proiectele mele, mai am un proiect genial în America. Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodată. Veți vedea îndată!”, a mai spus George Burcea pentru CANCAN.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel