Viviana Sposub, relație secretă cu asistentul lui Măruță. Abia acum s-a aflat: „Mi-a dat block pe Instagram”

Data publicării:
Viviana Sposub, Radu Ciucă, colaj foto instagram
Descriere foto: Viviana Sposub, Radu Ciucă, colaj foto instagram

Radu Ciucă, asistentul lu Cătălin Măruță, a recunoscut că a avut o relație cu Viviana Sposub. 

Viviana Sposub are acum o relație cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, de la PRO TV. Înainte de a intra în Fermă și, implicit de a-l cunoaște pe actor, Viviana a trăit o poveste de dragoste cu un alt bărbat celebru. Deși la momentul respectiv, în urmă cu doi ani, Viviana și Ciucă au fost surprinși de paparzzi revistei Ciao, în timp ce se plimbau cu mașina, niciunul nu a recunoscut relația. 

Acum, la doi ani de la despărțire, Ciucă dă cărțile pe masă și spune totul despre relația lor. Invitat într-un podcast, asistentul lui Cătălin Măruță a mărturisit că a avut parte de trădare în viața lui. Deși mărturisirea nu o vizează pe Viviana, acesta a explicat și cum s-au întâmplat lucrurile între ei. 

“Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o (n.r. adevărata iubire). Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit (n.r. o altă iubită, nu Viviana). Nu e despre acea persoană pe care… O știi și pe cealaltă. Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa.

Nu vorbim de Viviana cu înșelatul. Înainte, cu mult înainte ne-am despărțit, relația noastră era terminată cu câteva luni înainte să plece la Fermă. Nu ea m-a înșelat, sau nu cred. Cea care m-a înșelat, m-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine. La momentul ăla, am zis că trecem peste, dar nu am putut, mi-a rămas în cap, nu mai aveam încredere deloc”, a spus Radu Ciucă în cadrul podcastului, potrivit Ciao. 


Viviana Sposub răspunde zvonurilor că s-ar fi despărțit de George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV, iar de atunci au devenit de nedespărțit. În ciuda răutăților din mediul online, cei doi au arătat lumii că se iubesc și merg mai departe indiferent de greutățile pe care sunt nevoiți să le înfrunte. 


În ultima perioadă, în spațiul public au apărut informații despre o posibilă despărțire dintre cei doi, deoarece vedeta nu mai postase de mult fotografii alături de fostul soț al Andreei Bălan. 


Viviana Sposub a vrut să pună capăt acestor speculații și a făcut câteva declarații despre relația ei cu George Burcea pe contul de Instagram. Vedeta susține că totul este foarte bine în relația lor și se poate pune problema unei despărțiri. 


"Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel! Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi.", a declarat Viviana Sposub, pe Instagram. 


Vedeta spune că relația lor nu este lipsită de certusi și discuții dar este important că ajung să se înțeleagă unul pe celălalt, mai ales când au perioade mai puțin bune. 


"Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens.", a adăugat iubita lui George Burcea. 


Viviana Sposub, impresionată de gesturile tandre făcute de George Burcea: „Este mereu cu mine”

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche.


Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience