Viviana Sposub, relație amoroasă cu asistentul lui Cătălin Măruță. Cum s-a aflat de legătura secretă a celor doi

Data actualizării: | Data publicării:
Viviana Sposub și Radu Ciucă, foto Instagram
Descriere foto: Viviana Sposub și Radu Ciucă, foto Instagram

Viviana Sposub formează un cuplu cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Dar puțini știu de relația ei amoroasă cu Radu Ciucă. 

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă relația lor a fost intens criticată, cei doi au demonstrat că se iubesc mult și le pasă de gurile rele. 


Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în cadrul emisunii Ferma de la ProTV, în timp ce actorul se fla în plin divorț cu Andreea Bălan. 


Dar puțini oameni cunosc trecutul frumoasei asistente TV. Viviana Sposub ar fi avut o relație amoroasă cu Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță. 


Chiar bărbatul a fost cel care a dezvăluit acest aspect în emisiunea lui Măruță de la ProTV. Radu Ciucă a participat la proba sosurilor picante și a fost nevoit să spună despre femeile care au fost în viața lui. Asistentul lui Cătălin Măruță a dezvăluit scurt și la obiect: „Viviana Sposub și Diana Sar”. 


Viviana Sposub se pregătește de nuntă. Aceasta a zis că își dorește să îi cânte Stelu Pandelescu, semn că deja are planurile făcute pentru marele eveniment. 


„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche.

 

Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel