Viviana Sposub, prima reacție după ce a pierdut finala "Bravo, ai stil! Celebrities". Cum a surprins-o George Burcea

Data publicării:
Viviana Sposub și George Burcea. Foto Instagram
Descriere foto: Viviana Sposub și George Burcea. Foto Instagram

Viviana Sposub a avut o primă reacție după ce a pierdut finala "Bravo, ai stil! Celebrities". Vedeta a fost păcălită de iubitul ei, George Burcea. 

Viviana Sposub și Ruxi au fost concurentele care s-au bătut pentru premiul cel mare de la "Bravo ai stil Celebrities". Din nefericire, iubita lui George Burcea a luat locul doi, în urma votului publicului. Cu toate astea, când a ajuns acasă, vedeta a ținut să le mulțumească tuturor care au susținut-o pe tot parcursul în emisiune și care au fost alături de ea. 

 

„Am ajuns acasă și voiam să vă mulțumesc și să mă înclin în fața voastră pentru că ați fost alături de mine, pentru că m-ați votat în număr atât de mare. Sunt foarte fericită pentru tot ce mi s-a întâmplat. Sunt fericită că v-am câștigat pe voi. Le felicit pe fete, o felicit pe Ruxi. Vă mulțumim că ne-ați urmărit! Sper că o să fiți alături de mine și în viitoarele proiecte”, a spus Viviana Sposub după ce a pierdut în finala de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

 

Cel mai mare susținător al Vivianei Sposub a fost chiar iubitul ei, George Burcea. Acesta i-a mărturisit iubitei sale că pentru el este cea mai amre câștigătoare. 

 „Pentru mine, ea este câștigătoarea! Ea a câștigat, ea este cea mai mare câștigătoare”, a spus actorul pe una dintre rețelele de socializare. Viviana Sposub i-a răspuns imediat: „Cred că nu s-a uitat la aceeași emisiune”.

 

Cum a surprins-o George Burcea pe iubita lui

 

George Burcea i-a făcut Vivianei Sposub o surpriză neașteptată. Actorul a mințit-o pe iubita sa că nu va putea să fie alături de ea în marea finală, cu motivul că are o filmare. Cu toate astea, Viviana Sposub a avut parte de un șoc când a văzut că porțile se deschid, iar în spatele portilor se află chiar iubitul ei.

 

 

„Am avut filmare, dar am păcălit-o că am avut filmare. Nu puteam să lipsesc chiar eu din Marea Finală. Am foarte mari emoții, felicitări tuturor fetelor care sunt acum în Marea Finală, felicitări juriului. Când am plecat de acasă, m-am gândit că am nevoie de un speech și ar trebui să îl scriu, însă mi-am dat seama că nu am nevoie să îl scriu, ci să îl spun. Dacă la începutul competiției, Vivianei îi era teamă ca va fi prima eliminată, acum e în Finală, dacă la începutul competiției, Viviana spunea că mereu nu are timp pentru make-up, pentru haine, pentru momente, a avut timp pentru toate. Dacă la începutul competiției, creionam Galele și ne era teamă de cum vor primi oamenii momentele noastre, iată că au primit bine și au contribuit la parcursul ei în Marea Finală. Pe Viviana o știau ca pe micuța prezentatoare din Botoșani, astăzi o aveți în fața voastră și zic sincer că aveți un artist complet”, a declarat George Burcea, conform Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel