Viviana Sposub, pregătită de măritiș. Cum o răsfață fostul soț al Andreei Bălan: „George este mereu cu mine, oriunde mă duc”

Data publicării:
Viviana Sposub și George Burcea. Foto Instagram
Descriere foto: Viviana Sposub și George Burcea. Foto Instagram

Viviana Sposub este gata să spună „Da” în fața altarului, Frumoasa prezentatoare Tv a dezvăluit că lucrurile merg foarte bine între ea și fostul soț al Andreei Bălan și că vrea să facă pasul cel mare cât mai repede. 

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma”, de la Pro Tv. Scânteia dintre ei a fost vizibilă atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenții din fermă. Și-au luat inima în dinți și și-au recunoscut iubirea la televizor, chiar dacă George abia ce ieșise cu scandal din căsnicia cu Andreea Bălan. Emisiunea s-a terminat, însă cei doi sunt din ce în ce mai apropiați și au planuri mari de viitor. 


Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu…mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. (…) Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune! (…)”, a spus Viviana Sposub în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.

Viviana are toate motivele să fie topită după George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan o răsfață și îi acordă toată atenția lui. Frumoasa brunetă spune că participarea la „Ferma” i-a schimbat viața cu totul și că actorul nu ar fi avut nicio șansă dacă s-ar fi cunoscut în alte împrejurări. 

George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche. Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel