Viviana Sposub, GESTUL care a dat-o de gol. Vedeta și-a mângâiat burtica

Data publicării:
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram

Viviana Sposub a făcut un gest, care a pus fanii pe gânduri.

Viviana Sposub și George Burcea sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz ale momentului. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii "Ferma" de la Pro TV, iar de atunci au devenit de nedespărțit. În ciuda răutăților din mediul online, aceștia au arătat lumii că se iubesc și merg mai departe indiferent de greutățile pe care sunt nevoiți să le înfrunte. 

Recent, invitați în cadrul unui podcast, prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi” a făcut un gest, care a pus mai multe semne de întrebare. În timp ce partenerul ei vorbea, aceasta și-a mângâiat burta, dând semne că ar putea fi însărcinată.

„Mai avem ceva în premieră, vă mai spunem ceva”,  a fost replica dată de Viviava Sposub, informează kanald.

„Două luni jumate”, a fost completarea adusă de George Burcea.

Chiar dacă muți fani așteptau vestea cea mare, Viviana a spus că totul a fost doar o glumă.

„Am făcut gluma asta de prea multe ori, că nu mai prinde acum”., a mai spus ea.

Nu este prima dată când cei doi glumesc pe subiectul acesta

Fanii au mai fost debusolați și cu alte ocazii. Acum ceva timp, George Burcea a postat o poză pe rețelele de socializare cu un picior de bebeluș, lucru ce a alarmat toți fanii, dar chiar și pe familiile celor doi. Viviana Sposub a clarificat atunci situația.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.  Credeți că așa aș fi făcut anunțul? Nu.

George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit, dar George va fi tătic, o să joace într-un film și a anunțat pe Instagram.

M-a sunat mama să mă întrebe: «Fată, eu trebuie să aflu din presă, de pe Instagram». I-am zis: «mama este vorba despre un film».

Dar artistul meu, actorul meu cum e el enigmatic și nu prea cuminte, s-a interpretat diferit”,  a povestit, pe atunci, Viviana Sposub, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată pe Kanal D, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel