Viviana Sposub este însărcinată. Marele ANUNȚ a fost făcut chiar de către George Burcea

Data publicării:

Veste mare în showbiz. Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți pentru prima oară. 

George Burcea și Viviana Sposub sunt mai fericiți ca niciodată. Fosta prezentatoare TV este însărcinată și va deveni mămică pentru prima oară, în timp ce actorul mai are două fetițe minunate din fost căsnicie cu Andreea Bălan. 


George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma de la Pro TV. Chiar dacă actorul era în plin divorț cu Andreea Bălan, cei doi nu au ezitat să își arate sentimentele în public și s-au sărutat cu foc în fața tuturor. Chiar dacă relația lor nu a primit prea multe încurajări la început, imediat după încheierea competiției, porumbeii s-au mutat împreună și au demonstrat tuturor ce sentimente sincere îi leagă. 


În urmă cu câteva luni, Viviana Sposub se filma pe platourile de la Vorbește Lumea cu un test de sarcină în mână. Fanii s-au gândit încă de atunci că va urma o surpriză uriașă din partea celor doi, dar răspunsul pozitiv a întârziat să apară. 


Iată că de această dată, vestea cea mare a fost dată chiar de George Burcea. Marele actor a postat pe pagina de Instagram o fotografie sugestivă, care a dat de înțeles că va fi tătic pentru a treia oară. 

 


Ce spune Viviana Sposub despre relația cu George Burcea


„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche.


Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel