Viviana Sposub, despre accidentul care a marcat-o profund: „M-a făcut să realizez cât de fragilă este viața"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram

Viviana Sposub și-a deschis sufletul și a vorbit despre accidentul care i-a schimbat viața. 

Viviana Sposub se bucură din plin de tot ce se întâmplă în viața ei. Vedeta se simte împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de George Burcea. Cu toate astea, Viviana Sposub a trecut printr-un accident care i-a schimbat viața. 

Mai exact, iubita lui George Burcea a fost la un pas de moarte, în adolescență. Viviana Sposub avea 18 ani când a plecat la munte cu un grup de prieteni, iar acolo a avut un accident cu un ATV. Din fericire, vedeta a scăpat cu viață din tragicul accident.

„Am avut un moment de cumpănă la 18 ani… un accident de ATV care m-a făcut să realizez cât de fragilă este viața și cât de mult trebuie prețuită fiecare secundă.Nu îmi place să vorbesc despre acea perioadă, însă știu că Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv. Iar eu sper din suflet că mi-am învățat lecția!”, a spus Viviana pentru kanald. ro.

Viviana Sposub: „Sunt cel mai cuminte copil”

Viviana Sposub a declarat că a fost întotdeauna un copil cuminte, iar părinții aveau mare încredere în ea.

„Am fost și sunt cel mai cuminte copil. Ai mei îmi povestesc mereu că atunci când eram mică, eram un copil extrem de ascultător.Unde mă puneau, acolo stăteam ore întregi și aveau încredere că nu fac nicio boacănă’, a mai spus Viviana Sposub.

Viviana Sposub își dorește să devină mamă

Viviana Sposub și George Burcea sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV, iar de atunci au devenit de nedespărțit. În ciuda răutăților din mediul online, cei doi au arătat lumii că se iubesc și merg mai departe indiferent de greutățile pe care sunt nevoiți să le înfrunte. Acum, cei doi au planuri mari de viitor, iar Viviana Sposub a declarat că vrea să devină mămică în curând. 

„Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu siguranță îmi doresc copii cât mai repede.Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci. Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit, spunea vedeta, potrivit ciao.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel