Viviana Sposub, declarații din carantină: ”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”

George Burcea și Viviana Sposub/ Foto Ferma, Protv
Descriere foto: George Burcea și Viviana Sposub/ Foto Ferma, Protv

Aflați în carantină, după ce au fost confirmați cu virusul SARS-Cov2, George Burcea și Viviana Sposub au vorbit despre deschis despre relația lor.

Uneori, dragostea apare când te aștepți mai puțin! Și asta ne-au demonstrat George Burcea și Viviana Sposub, de la începutul noului sezon Ferma. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut...și vorba cântecului, ce rămânea de făcut? Au pornit o frumoasă poveste de dragoste. 

Din păcate, în weekend cei doi îndrăgostiți au primit o veste nefericită care nu a reușit, totuși, să le fure din optimism: au fost declarați pozitivi cu noul virus – COVID – 19. Astăzi, cei doi au oferit o serie de declarații despre cum se simt, ce simptome au avut, dar și despre cum au început să simtă fluturi în stomac!

Prima parte a discuției s-a concentrat pe cum au descoperit infectarea cu noul virus. În acest sens, George a declarat:  ”Am descoperit, din greșeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic.” Viviana a recunoscut că nu a stat pe gânduri și s-a testat rapid: ”Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile”, au declarat cei doi la Vorbește Lumea. 

Cei doi au lămurit și discuțiile cu privire la mutarea lor în aceeași casă: ”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George. Iar Viviana a completat: ”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”

Despre toate discuțiile care au apărut cu privire la relația lor, George a ales să vadă partea optimistă a paharului: ”Noi credem că toată lumea ne iubește”, iar Viviana a admis că mama ei este cea care citește toate materialele care apar: ”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George.”

Frumoși, optimiști și cu o energie care transmite bucuria dintre ei, aceștia au încheiat cu mesaje încărcate de pozitivitate: ”Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a spus George. Viviana a concluzionat: ”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”

 

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 19 oct, 11:08 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play