Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea: „Încercăm să rezolvăm cât mai repede orice problemă”

Data publicării:
George Burcea și Viviana Sposub, sursa foto Instagram
Descriere foto: George Burcea și Viviana Sposub, sursa foto Instagram

Viviana Sposub a dezvăluit cum merge relțaia cu George Burcea și când vor ajunge în fața altarului. 

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit pe loc în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV. Chiar dacă actorul se afla atunci în plin divorț cu Andreea Bălan, nu și-a putut controla sentimentele și s-a îndrăgostit de frumoasa Viviana. Actorul a dat frâu liber sentimentelor și s-a sărutat cu foc în cadrul emisiunii TV. 


Fanii nu le-au dat prea multe șanse celor doi porumbei, dar la întoarcerea acasă, cei doi s-au mutat imediat împreună și au demonstrat că iubriea lor este sinceră și de durară. 

În ultima perioadă relația celor doi a fost pusă sub semnul întrebării după ce vedeta a șters mai multe fotografii în care apărea alături de actor. 

George Burcea și Andreea Bălan au încheiat oficial căsnicia după un proces de aproape un an de zile, iar acum toată lumea se întreabă când va ajunge actorul în fața altarului alături de iubita lui. 

„Având în vedere că mă simt atât de bine în relaţia asta, mă văd alături de George toată viaţa. Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie. Atunci noi nu am realizat asta, dar când am ajuns acasă şi ne-am împărtăşit gândurile, trăirile, ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit şi am făcut cunoştinţă, s-a produs extorsiunea'. Nu ştiu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar ştiu că ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”, a declarat Viviana Sposub pentru okmagazine.

 

Viviana Sposub spune relația lor nu a fost afectată de zvonurile apărute în ultima perioadă și tot ce își dorește este ca povestea ei de iubire cu George Burcea să fie la fel de frumoasă mereu. 

„Presa scrie multe, eu m-am obişnuit cu asta. Pot spune doar că relaţia noastră este o relaţie normală, sănătoasă, cu multă pasiune. Încercăm să ne bucurăm pe cât posibil de această chimie şi să rezolvăm cât mai repede şi cât mai frumos orice problemă sau discuţie apare vreodată între noi”, a mai adăugat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel