Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că se despart: „Avem momente tensionate...”

Data publicării:
George Burcea și Viviana Sposub, sursa foto Instagram
Descriere foto: George Burcea și Viviana Sposub, sursa foto Instagram

Viviana Sposub a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de George Burcea. 

Viviana Sposub și George Burcea sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV, iar de atunci au devenit de nedespărțit. În ciuda răutăților din mediul online, cei doi au arătat lumii că se iubesc și merg mai departe indiferent de greutățile pe care sunt nevoiți să le înfrunte. 


În ultima perioadă, în spațiul public au apărut informații despre o posibilă despărțire dintre cei doi, deoarece vedeta nu mai postase de mult fotografii alături de fostul soț al Andreei Bălan. 


Viviana Sposub a vrut să pună capăt acestor speculații și a făcut câteva declarații despre relația ei cu George Burcea pe contul de Instagram. Vedeta susține că totul este foarte bine în relația lor și se poate pune problema unei despărțiri. 


"Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel! Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi.", a declarat Viviana Sposub, pe Instagram. 


Vedeta spune că relația lor nu este lipsită de certusi și discuții dar este important că ajung să se înțeleagă unul pe celălalt, mai ales când au perioade mai puțin bune. 


"Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens.", a adăugat iubita lui George Burcea. 


Viviana Sposub, impresionată de gesturile tandre făcute de George Burcea: „Este mereu cu mine”


„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche.


Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel