Viviana Sposub a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19

Data actualizării: | Data publicării:

Viviana Sposub a fost infectată cu noul coronavirus, la o zi după ce iubitul ei, George Burcea a confirmat că și el a ieșit pozitiv. Vedeta Pro TV a făcut imediat testul, pentru a afla dacă este și ea infectată.

Rezultatul primit astăzi, i-a adus o veste la care se aștepta, dar pe care spera să nu o primească: a fost contaminată cu virusul COVID – 19. Prezentatoarea TV s-a izolat deja în casă și i-a anunțat pe cei cu care a intrat în contact în ultimele zile. 

Ca și George, starea ei de sănătate este una foarte bună, iar singurele simptome au fost în urmă cu doar câteva zile când a prezentat mici semne de răceală: ”Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, potrivit ProTv. 

Reamintim că George este bine, iar acesta nu prezintă niciun simptom. Citeste aici...

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel