Viviana Sposub a ajuns la capătul puterilor: ”Îmi vine să-i dau cu un mop în cap”

Data publicării:
Viviana Sposub, foto instagram
Descriere foto: Viviana Sposub, foto instagram

Competiția se apropie de final, iar concurenții sunt din ce în ce mai stresați 

Potrivit Protv, după ce au primit misiunea de a trăi ca în 1800, fără curent și apă, cocurenții au devenit tot mai nervoși și neputincioși. Andrei Stoica este noul fermier șef, iar misiunea pe care o are de finalizat nu este deloc una ușoară. 

Prima responsabilitate a fermierilor este curățenia în FERMĂ, iar așa cum era de așteptat, au apărut și primele dispute între Andrei Stoica și Viviana Sposub. 

Andrei Stoica este de părere ce fetele nu își fac treaba, însă pe cealaltă parte acestea declară că își dau toată silința. 

Lucrul care a adus-o pe Viviana la capătul răbdării este momentul în care Andrei verifica fiecare colțișor pe care îl curăța vedeta. Moldoveanca nu a mai rezistat și a izbucnit:

”Nu mai pot, îmi vine să-i dau cu un mop în cap pentru că m-am săturat. Stă cu gura pe noi și mai ales pe mine. S-au adunat foarte multe. E stres, oboseală, suntem nemâncați, e ultimul mandat, e o atmosferă mai tensionată și simt așa că sunt la capătul puterilor”, a declarat Viviana Sposub la testimonial. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel