Viviana Sposub, despre scandalul dintre ea Andreea Bălan. Ce spune iubita lui George Burcea: "E nevoie de maturitate"

Data publicării:
Viviana Sposub și Andreea Bălan, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Viviana Sposub și Andreea Bălan, sursa instagram/ colaj foto

Viviana Sposub a făcut declarații neașteptate despre neînțelegerile dintre ea și Andreea Bălan. Iubita lui George Burcea a dezvăluit și cum merge relația dintre ea și actor.

Viviana Sposub și George Burcea sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV, iar de atunci au devenit de nedespărțit. În ciuda răutăților din mediul online, cei doi au arătat lumii că se iubesc și merg mai departe indiferent de greutățile pe care sunt nevoiți să le înfrunte. După divorț, Andreea Bălan și George Burcea au comunică doar când vine vorba despre fetițele pe are le au împreună, Clara și Ela. Cu toate astea, artista nu este de acord ca actuala iubită a fostului ei soț să se apropie de cei doi copii. 

 

Recent, Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea a vorbit despre tensiunile dintre ea și Andreea Bălan, dar și despre relația pe care o are cu actorul.

„În orice interviu încerc să evit întrebările legate de acest subiect pentru că nu vreau să se creeze și mai multă tensiune decât este deja și nu vreau ca oamenii să mă asocieze cu acest subiect. Cu toate astea, nu pot să mă feresc la nesfârșit, lucrurile acestea sunt parte din viața pe care o trăiesc acum. Sper la ziua în care totul va fi bine, dar pentru asta e nevoie de maturitate. Sunt alături de George în această perioadă grea, mă bucur de fiecare dată când îl văd alături de copii, ofer toată iubirea mea atât lui, cât și fetițelor cu care am o relație extraordinară, și cam asta e tot ce pot să vă spun deocamdată„, a spus Viviana, pentru Playtech.ro.

 

Ce spune Viviana Sposub despre relația cu George Burcea

 

 

Viviana Sposub a declarat că relația cu George Burcea este perfectă și lucrurile între ei merg așa cum trebuie. De asemenea, aceasta a precizat că încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună. 

„Este cea mai sănătoasă relație pe care am avut-o vreodată, deși din exterior poate părea diferit. Toate greutățile prin care am trecut împreună, toate bârfele, toți oamenii care au încercat și încearcă în mod constant să destabilizeze situația dintre noi nu au făcut altceva decât să ne apropie și mai mult. Ne înțelegem de minune și încercăm să rezolvăm orice problemă împreună. Timpul, chit că e de muncă, chit că e de relaxare, îl petrecem tot unul alături de celălalt„, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel