Virusurile care pot SCĂPA din laboratoarele din Ucraina, după război. Gindrovel Dumitra, după avertismentul OMS: Să fie DISTRUȘI!

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Medicul Gindrovel Dumitra a vorbit despre avertismentul OMS privind distrugerea agenților patogeni din laboratoarele din Ucraina.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a sfătuit Ucraina să distrugă orice agenți patogeni periculoși păstrați în laboratoarele de cercetare pentru "a preveni potențiale scurgeri".

Ca orice altă țară, Ucraina are laboratoare de sănătate publică, care studiază bolile periculoase, inclusiv COVID-19. Unele dintre aceste laboratoare au primit sprijin din partea SUA, UE și OMS în trecut.

Pe seama amenintărilor lui Vladimir Putin la adresa Ucrainei și al atacurilor dure asupra orașelor din Ucraina, Organizația Mondială a Sănătății a transmis recomandarea de a se distruge agenții biologici pentru a nu provoca noi epidemii sau pandemii. 

Care sunt virusurile care pot scăpa din laboratoare din Ucraina

În acest context, medicul Gindrovel Dumitra, a transmis că nu sunt momentan motive de îngrijorare, doar că anunțul OMS este unul bine venit în contextul unui război.

Citește continuarea pe Dc Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel