Virgil Ianțu, MOTIVUL pentru care nu s-a căsătorit, după aproape 16 ani de relație

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Virgil Ianțu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Virgil Ianțu, Instagram

Virgil Ianțu a vorbit despre motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum, dar și despre relația apropiată pe care o are cu fiica lui.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Chiar dacă apare de mult timp pe micile ecrane, puțini sunt cei care cunosc detalii despre familia acestuia. Virgil Ianțu trăiește o poveste minunată de dragoste cu partenera sa de mai bine de 15 ani, în urma căreia a rezultat și fata lor, Jasmina. Chiar dacă cei doi sunt împliniți și fericiți pe toate planurile, ei încă ezită să facă pasul cel mare. Când a venit vorba de acest subiect, prezentatorul TV a răspuns printr-o glumă, spunând faptul că cei doi sunt încă în faza de cunoaștere.

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo…va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, vrem să ne cunoaștem mai bine”, a povestit Virgil Ianțu, pentru EGO.ro.

Care este relația cu fiica lui

Prezentatorul TV a mărturisit faptul că are o relație foarte specială cu fata lui și profită de orice moment petrecut în preajma ei, mai ales acum, când Jasmina a ajuns la vârsta de 16 ani, iar părinții îi permit să călătorească singură. Când vine vorba de apariția unui partener în viața fetei lui, acesta se declară a fi relaxat, pentru că are încredere în cea pe care a crescut-o.

„Suntem foarte apropiați și încă savurez momentele pe care le petrecem alături de ea, inclusiv vacanțele. Faptul că ea are libertatea de a avea ieșiri cu prietenii la munte, la mare, și fără noi, a contat. Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși și de apropiați cum suntem acum.

Sunt un tată relaxat, asta pentru că și Jasmina e o fată cum nu îmi imaginam. Avem o relație excelentă și am mare încredere în ea și ea în mine că voi fi rezonabil, atunci când se va ivi ocazia”, a mai spus Ianțu.

Virgil Ianțu va reveni pe ecrane în primăvară

„Este un format de care românii au nevoie, un concurs în care afli atâtea lucruri despre oamenii mari din țara ta. Cei care au clădit România și care ar trebui să ne fie modele, atât nouă, cât și celor care vin după noi. Nu îmi place să folosesc vorbe mari, dar noul sezon este spectaculos.

Observ concurenți tot mai buni și foarte mulți tineri. ”Câștigă România!” este deja un format de referință pentru piața televiziunii și nu numai. Celor care își doresc să participe le dau un sfat: să-și ia inima în dinți și să își spună că nu au nimic de pierdut! Aici atmosfera este cu totul specială”, spune Virgil Ianțu, despre concursul de cultură general, difuzat de TVR2.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel