Virgil Ianțu, planuri de nuntă. Cum și-a cerut iubita în căsătorie: „Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta”

Data publicării:
Virgil Ianțu și Roxana, foto Instagram
Descriere foto: Virgil Ianțu și Roxana, foto Instagram

Virgil Ianțu plănuiește să se căsătorească în curând. Prezentatorul TV și iubita sa sunt împreună de peste 20 de ani și au o fiică de 17 ani. 

20 ani de fericire, fără semnătură pe hârtie. S-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii „Vrei să fii miliardar”. Virgil era prezentator,iar Roxana era producător. Au fost prieteni înainte să se îndrăgostească și au ales să își trăiască iubirea fără să se căsătorească, până acum. Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Virgil Ianțu a dezvăluit că și-a cerut iubita în căsătorie, în urmă cu mulți ani și chiar a povestit cum a fost momentul.

 „Am cerut-o demult, am cerut-o frumos. Am cerut-o într-un mod foarte inedit. În ziua în care s-a născut Jasmine, i-am pregătit un săculeț la mânuță, era un inel și un bilețel în el în care Jasmine scria că tati e timid și dacă vrea să fie soția lui, că pune ea întrebarea pentru el. Eram de față și a zis da. Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta de-asta și astăzi suntem necăsătoriți. N-am apucat, ea muncește, eu muncesc”, a declarat Virgil Ianțu, în podcastul de pe YouTube.

Plănuiesc nunta

După 20 de ani de relație, cei doi plănuesc să ajungă în fața altarului.


„Probabil că o să o facem anul ăsta, anul viitor. Duc o viață de familie cum cred eu că ar trebui să existe. O respect foarte tare, îi spun de un milion de ori că o iubesc pentru că simt, suntem o familie foarte faină, o să ne și căsătorim”, a mai spus prezentatorul TV.

Motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum

Prezentatorul a dezvăluit că au avut o tentativă de a se căsători, însă au rîmas cu un gust amar din cauza interacțiunii cu preotul.


„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm. El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stă un funcționar public și o foaie din asta…”, povestea prezentatorul TV în trecut, pentru Life.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel