Virgil Ianțu, în postura de profesor. Ce le-a predat elevilor

Data publicării:

Virgil Ianțu a ținut un curs  la Colegiul Național Gheorghe Lazăr. Vedeta și-a luat rolul de profesor în serios și le-a vorbit elevilor cu multă emoție.

Vă întrebați cum se menține tânăr și optimist Virgil Ianțu? Simplu! Se întâlnește cu tinerii curioși și cu mintea deschisă, de la care-și ia energia și încrederea că noua generație va schimba în bine lumea și țara în care trăim. Virgil Ianţu şi „Câştigă România!” continuă seria întâlnirilor cu tinerii pasionaţi de concursurile de cultură generală. Miercuri, 25 noiembrie a participat la o întâlnire online cu elevii clasei a IX-a I de la Colegiului Național Gheorghe Lazăr din București. Alături de ei s-au aflat Ionela Neagoe, directorul colegiului, dar și profesorul de istorie Sorin Mărgărit, dirigintele clasei.

Întâlnirea a fost una cu emoții, mai ales că multe s-au schimbat în acest an iar actuala generație este una cu totul specială. În clasa modernă, unde s-a ținut video conferința, etichetele cu numele tinerilor stăteau în ordine pe bănci, parcă așteptându-i pe elevi.

„Știu prin ce treceți și știu că emotional nu este ușor pentru voi în perioada aceasta… a adolescenței, probabil cea mai frumoasă din viață. Văd sala de clasă și e foarte ciudat să vă văd pe voi pe ecran. Încerc să vă imaginez aici, în bănci. Va trebui să avem răbdare, pentru că într-o zi lucrurile se vor îndrepta și o să ne vedem la școală. Atunci aș vrea să mă întâlnesc în această clasă cu cei cu care m-am întâlnit astăzi în aceste condiții”, a spus Virgil Ianțu.

S-au purtat discuții despre scoală în pandemie, vechi si nou în învățământ, experiență și carieră în media dar și despre „Câstigă România!”. Finalul întâlnirii a prilejuit un mic concurs amuzat, cu premii, iar câștigătorii au primit câte un exemplar din „Marea Istorie Ilustrata a României și Republicii Moldova în 10 volume”.

„Câștigă România" este o emisiune de cultură generală difuzată de luni până joi pe TVR 2 și prezentată de Virgil Ianțu. Concursul este unul dintre cele urmărite programe de la noi și a fost remarcat şi la nivel internațional. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel