Virgil Ianțu a găzduit o familie de refugiați: Simțeam cât de important este pentru mine acest lucru

Data publicării:
Sursa foto: Virgil Ianțu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Virgil Ianțu, Instagram

Virgil Ianțu a povestit despre mama și cele două fetițe, pe care a ales să le ajute și să le ofere un adăpost.

Virgil Ianțu a făcut public faptul că a ales să găzduiască o mama și două fetițe, care au fugit din calea războiului, din Ucraina. Cântărețul a dezvăluit faptul că nu este genul de persoană care să facă aceste lucruri publice dar, speră ca în acest mod să îi încurajeze și pe alții să recurgă la asemenea gesturi. Acesta a dezvăluit faptul că femeia pe care o găzduiește este avocat și o cataloghează drept o femeie foarte curajoasă.

“Gesturile frumoase trebuie să rămână într-o zonă a discreției, dar având în vedere situația  am vrut să arăt că se poate face asta foarte ușor. Stau într-un apartament pe care l-am avut liber în perioada asta și s-a nimerit foarte bine. Mulți prieteni m-au sunat, am primit mesaje și cereau informații despre cum pot ajuta”, a declarat Virgil Ianțu la “Vorbește Lumea”, de pe Pro TV.

Înainte să găzduiască fetele, l-au încercat mai multe sentimente 

Cântărețul admite faptul că l-a încercat un sentiment de teamă, pentru câteva clipe, dar s-a gândit foarte bine la contextul actual și la nevoia pe care oamenii din Ucraina o au. Familia pe care s-a oferit să o ajute va pleca mai departe, în altă țară, potrivit acestuia unde, deja soțul, potrivit tatăl lor se află. Și bunicii celor două fetițe au reușit să plece din țara în care a izbucnit războiul.

“Înainte să le cunosc, am avut așa un foc în mine și un sentiment pe care nu l-am mai încercat. Tocmai că primesc niște străini, dar cumva simțeam cât de important este pentru mine acest lucru, ca ei să fie primiți în orice fel, undeva unde sunt în siguranță”, a adăugat acesta.

“Am făcut armata. Sunt soldat instruit”

Totodată, Virgil Ianțu s-a arătat a fi disponibil oricând, să-și apere țara.

“Din fericire putem să plecăm oricând, dar eu nu aș vrea să fac asta. Eu nu aș vrea să plec de aici, orice s-ar întâmpla.  Am făcut armata, am prins și revoluția în armată. Dacă aș fi în aceeași situație, le-aș trimite undeva, să fie ele în siguranță. Dacă ar fi nevoie de mine, aș rămâne aici, mai ales că sunt soldat instruit“, a declarat Virgil Ianțu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel