Virgil Ianțu, despre viața de familie. De ce nu s-a căsătorit prezentatorul TV după 15 ani de relație: "Mi-a lăsat un gust amar"

Data publicării:
Virgil Ianțu, instagram
Descriere foto: Virgil Ianțu, instagram

Virgil Ianțu a vorbit despre viața de familie, dar și despre motivul pentru care nu s-a căsătorit după 15 ani de relație.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Pe lângă cariera de succes, acesta se poate lăuda și cu o familie superbă. De 15 ani de zile are o relație cu Roxana Alexandru, iar împreună au fiică, pe nume Jasmina. Deși este o persoană extrem de ocupată, Virgil Ianțu a declarat că încearcă pe cât posibil să își dedice timpul și familiei și să găsească un echilibru.

 „Ca în orice familie, suntem ocupați, alergăm și nu ne ajunge niciodată timpul, deși am realizat în ultima vreme că, paradoxal, cu cât mă grăbesc mai puțin, cu atât am mai mult timp. Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele.

„Cu toate toanele perioadei, cred că suntem niște părinți fericiți. A contat mult comunicarea cu ea de când era foarte mică și comunicarea între noi doi, ca părinți. Mulțumim lui Dumnezeu și, bineînțeles, Jasminei că nu avem probleme majore și asta mă face să spun că să fii tată de fată este cel mai frumos lucru din lume!”, a declarat Virgil Ianțu pentru Unica.

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de mai bine de 15 ani. Cu toate astea, cei doi nu au făcut pasul cel mare. Prezentatorul Tv a mărturisit că pentru el și partenera lui nu contează un act și că nu au nevoie de acest lucru pentru a-și demonstra că se iubesc.

 „Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel