Virgil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu: „Ne potriveam foarte bine, ne completam…”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Raicu și Virgil Ianțu,facebook
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Raicu și Virgil Ianțu,facebook

Virgil Ianțu a spus adevărul despre relația dintre el și Andreea Raicu. 

Virgil Ianțu este căsătorit cu Roxana și au o fiică împreună. Cu toate astea, ani l-a rând s-a speculat că  ar fi fost împreună cu Andreea Raicu, Iulia Vântur, dar și cu actrița Mirela Zeța. Recent, prezentatorul Tv a fost prezent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a spus adevărul în legătură cu acest subiect. 

„Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă. În special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt. Îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor. E firesc. Legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante.

La primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac. Cu Iulia Vântur, cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. Sunt cuminte”, a mărturisit Virgil Ianțu la Kanal D.

"Virgil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu

Virgil Ianțu a spus și adevărul despre relația sa cu Andreea Raicu. Prezentatorul TV a avut doar cuvinte de laudă la adresa vedetei, însă a ținut să precizeze că între ei a fost doar o relație de prietenie și colegialitate. 

„Este o bucurie să prezinți, să fii alături de ea pe scenă. Ea are încredere în mine, de fiecare dată când apărem împreună, toată lumea zicea că trebuie să facem emisiuni împreună. Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului. Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener. Se folosește asta destul de des. O prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora. Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”, a mărturisit Virgil Ianțu în cadrul emisiunii.

Prezentatorul TV face nunta după 20 de ani de relație

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Chiar dacă apare de mult timp pe micile ecrane, puțini sunt cei care cunosc detalii despre familia acestuia. Virgil Ianțu trăiește o poveste minunată de dragoste cu partenera sa de mai bine de 15 ani, în urma căreia a rezultat și fata lor, Jasmina. Chiar dacă cei doi sunt împliniți și fericiți pe toate planurile, cei doi nu au ajuns încă în fața altarului.

Recent, Virgil Ianțu a declarat că s-a hotărât să facă nunta după 20 de ani de relație. Mai mult decât atât, prezentatorul TV  a mărturisit că marele eveniment va avea loc odată cu nunta fiicei sale.

Virgil Ianțu a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Măruță că nu crede că iubita lui își va schimba numele după cununia civilă.

„E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele. Am cerut-o într-un mod foarte inedit.

S-a născut Iasmina, iar în acea zi, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o prima dată, era un inel și un bilețel, în care scria „Tati e timid. Vrei să fii soția lui?”. A zis „Da”.

Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, s-a bucurat mult de această cerere, dar nu am apucat. Ea muncește, eu muncesc. Probabil că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea.

Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori <>, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim.”, a declarat Virgil Ianțu, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel